Mermade Countrycation 💚
У бабусином селі, в спеку сонячну липневу , щасливенькі ми варили, лимонадик яблуневий.
Сьогодні мій допис буде про парфумований дует засобів для догляду Countrycation 💚
Про Аромат:
Countrycation - це милий літній аромат, який поєднує в собі солоденькі та свіжі ноти.
Із засобів аромат розкривається свіжим, натертим на терці, огурчиком 🥒 та зеленим яблуком 🍏 збризнутими крапелькою свіжовижатого грейпфрутового соку 🍊 який на старті дає приємну горчинку.
Згодом , можна відчути більш солодкі білоквіткові та вершкові деревяшечні акорди.
Це мікс дикої конвалії та м’якого пухнастого сандалу.
Аромат не стає більш насиченим з часом, верхні акорди злітають, залишаючи тільки свою тінь . Як я писала раніше , в доглядових засобах база аромату майже не відчувається.
Згодом, це яблуневі,розтанені на сонці, карамельки , які ви запиваєте крижаним огірковим лимонадом 💚
Якщо брати люкс прототип, то це звісно DKNY Be delicious, який вже десятки років поспіль в топ продажу по всьому світу.
Асоціації 💚
Ви з подругами чи сестрами , із спекотного заасфальтованого міста, на вихідні поїхали до бабусі у село.
А там … природа, фрукти, свіжість, джерельна водичка, щасливі емоції від найпростіших речей.
Поки бабуся варить запашний компотик, ви вже замішали більш модний лимонад : і яблуневий, і апельсиновий, і огірковий по рецепту з інсти)
Далеко від міста, від робочих турбот, від неприємних думок , десь там, ви проводите гарний час у затишній компанії найрідніших. 😊
Засоби
Ця парочка по стійкості не така насичена , як Our summer https://club.makeup.com.ua/post/14618/
Або Wanderlust
Гель для душу , як і всі гелі бренду, милиться добре, а після душу залишає лише натяк на аромат . Шкіру не зволожує, але і не сушить (та я після кожного душу наношу крем чи лосьон).
Гель в складі має трошки шимеру, що робить засіб ще більш цікавим візуально.
Лосьйон , як і я писала раніше, має дивну і хорошу консистенцію , з легкого молочка він наче тане на шкірі та потім утворює добре зволожуючий бар’єр. 🍏
Аромат на шкірі легкий , більш кремовий , немов вершкові яблучка.
Дякую за увагу, всім хто дочитав 😉
Коментарі (0)