alena.rosee

Щітка для сухого масажу Hillary

Нещодавно знайшла в себе в шафі новеньку щітку для сухого масажу від українського бренду Hillary 💛 Колись я робила замовлення у бренду з цією щіткою та забула про неї 😁

Взагалі, що каже виробник:

Масажна щітка для сухого масажу з щетиною з сизалю:

- вирівнює рельєф шкіри та контури тіла;

- підвищує еластичність і пружність шкіри;

- відлущує омертвілі клітини епідермісу

- стимулює обмінні процеси.

8 ефектів сухого масажу сизалевою щіткою:

- якісне відлущування;

- боротьба з целюлітом;

- поліпшення циркуляції крові;

- поліпшення травлення;

- очищення пор;

- усунення розтяжок;

- приплив енергії;

- відмінний натуральний детокс.

Якщо ви, як і я, тільки в середині літа схаменулись і почали активно робити масажі , прошу продовжити читати 😉😁

Сухий масаж я роблю дуже обережно , в мене чутлива шкіра , але при правильному використанні щітки , відчуття тільки приємні.

Щітка і правда дуже колюча , жостка, але ергономічна і зручна в користуванні.

Массаж я роблю через день , це приблизно 3 рази на тиждень, по 4-6 хвилини на ноги Та по 3 хвилини на руки.

Після масажу приймаю теплий душ та потім обов'язково використовую лосьон чи крем для тіла.

Важливо, що щітка повинна залишатися сухою, а не вологою, промивати її можна 1 раз на 2 місяця , так пише виробник.

Ефект приємний, поступово шкіра полірується, більш підтягнута, в тонусі, ідеально в тандеме з якимось антицеллюлитніми засобами чи маслами , з сухим масажем щіткою , ці засоби працюють ще краще .

В цілому я задоволена , хороший якісний продукт, наш український бренд.

Дуже порівнювати нема з чим , але брала раніше подібні щітки в магазині - ефекту при аналогічному використанні майже не було 🤷🏼‍♀️