L'Oreal Paris Alliance Perfect
Колись у мене була така пудра і в пориві ностальгії вирішила придбати її знову, тим паче у мене одні розсипушки або рефіли, а брати в собою в сумочку виявилось нічого))
Хочу зразу вам показати результат на обличчі, наносила на сяючий крем з спф і зразу ж після нього пудру.
Основні характеристики
- Пудра, як на мене вище середньої плотності, хоч виробник вказує, що легка. Коли наношу спонжиком, який міститься в середині, то і тоналки не потрібно, з кісточкою виходить покриття легше.
- Матує дуже добре, також непогано блюрить пори.
- Текстура м'яка і шовковиста, але не крихка, попередню, яку встигла використати не розбивалась, хоч часто мандрувала зімною.
- Стійкість прекрасна, тримається просто на сонцезахисному кремчику дуже довго і класно стримує жирний блиск .
- Для макіяжу використала рідний спонжик, не можу сказати, що покриття супер рівномірне, якщо брати такий спосіб нанесення, потрібно трішки попихтіти.
Зліва: фото з кремом, праворуч: нанесла пудру
Фото свідчить, що ця пудра добре підійде для фото, шкіра виглядає рівніше.
Упакування
- Дешева пластикова упаковка, яка швидко подряпалась.
- Пудра двохярусна: в середині є зеркало і спонж. Зеркало доречі зручне, спонжик теж може знадобитись, але відмити його непросто, я розмочую в міцелярній воді і потім вимиваю з милом.
- Невисока вартість продукту, впринципі виправдовує таку упаковку і я за це не переживаю.
Висновок
Класна пудра за свою ціну, особливо для любителів більш матового покриття, без глоу-ефекту. Другий раз купивши, я не розчарувалась, думала, що в мене зросли вимоги за ці роки і пудра не вразить, але все ж сподобалась.
Коментарі (0)