Захист від сонечка для тіла 🌞
Мої враження від SPF 50 Dermedic Sunbrella Baby .
Як це завжди буває: вибирала довго, а потім купила перше, що рандомно потрапило на очі) Чекала, щоб в наявності з'явився спрей із "бажанок", але побачила цей крем і подумала, чому б і ні) Тим більше, що обіцянки від виробника дуже оптимістичні. Ну і ще це spf для діток, тому має бути ну дуже вже ласкавим (я так оптимістично думаю).
Характеристика
Тюб 100ml, звичайний дизайн із описом та назвою бренду, емблемою.
Кришечка зручна, але не завжди закривається з першого разу.
Аромат трав'янистий, трохи хімічний, на тілі трохи чути.
Колір білий.
Склад хороший)
Властивості
Я звикла до більш легких текстур, і в описі читала що це лосьйон, молочко, але ця от щільний крем. Дуже густа і щільна текстура, без комочків.
На фото видно як наноситься, потрібно трохи приділити часу розмазуванню і щоб шкіра не була біла. Хоча легку білизну і з блиском по собі залишає. На обличчя я б не ризикнула нанести.
Шкіра тіла реагує нормально, немає подразнень чи прищиків. Але відчуваю себе такою "слизькою" з цим spf😅 Така текстура мені не комфортна.
Ефект
Отже, що обіцяють:
• створює на шкірі захисну плівку від ультрафіолетового випромінювання;
• забезпечує глибоке та довготривале зволоження;
• заспокоює подразнення та відчуття печіння;
• стимулює відновлювальні процеси;
• робить шкіру гладенькою та пружною;
• захищає шкіру під час перебування на сонці;
• водостійкість гарантує ефективність навіть під час купання;
• рекомендовано для дітей віком від 6 місяців;
З власного досвіду:
Захист від Сонця однозначно є. Довготривалого зволоження не помітила, на тілі з'явились невеличкі сухі ділянки.
Шкіра виглядає гарно, спочатку навіть трохи заспокоює почервоніння.
Водостійкість, от основне, що варто знати про цей крем. Коли одразу вийти з води на тілі залишаються крапельки води з кремом у середині, адже вони такого білуватого кольору, це свідчить про те, що цей spf варто поновляти після занурень у воду, адже такими легкими "шарами" він все ж змивається і це не дуже привабливо. Ну і звісно, після води, якщо не поновлювати захист ну дуже слабкий.
Висновок
Як для тіла не поганий spf, без контакту з водою є хороший захист, на лице не рекомендувала б.
Коментарі (0)