Лосьйони для тіла замість парфумів🤍

Лосьйони для тіла замість парфумів🤍

Нарешті дійшла черга до останніх продуктів з подарункового набору від Mermade-це парфумовані лосьйони.В мене Countrycation та Wanderlust ,ці ж самі аромати у мене є і в варіантах гелів для душу.

Лосьйони для тіла замість парфумів🤍

Countrycation це мій фаворит,в цьому ароматі я відчуваю ноти яблука,квітів та огірка.Свіжий,літній аромат,який ідеально мені підходить на літню пору.

Wanderlust більш солодкий,дівочий квітковий.Яскраво відчуваю ноти квітів,нажаль квіткові аромати я не дуже люблю на літо,тому цей аромат мені не прийшовся до душі.

Цікаво те,що текстура у Contrycation більш густа,аніж у іншого.Загалом лосьйони нагадують молочко,але не надто текуче пряме.Швидко поглинаються,легкі,але ефект зволоження є.Жирності та неприємних відчуттів немає підчас використання.Аромат на моїй шкірі відчувався ще декілька годин.

Можу точно сказати,що мені ці продукти прийшлися по душі,і Contrycation я точно куплю собі,коли закінчиться.Зручний формат,приємна текстура,класні аромати та справді діючі продукти,а що ще треба для щастя?точно рекомендую ці продукти🫶🏻