Ксенія 💫

Найдорожчий СПФ, що в мене був за весь час.

Найдорожчий СПФ, що в мене був за весь час.
Найдорожчий СПФ, що в мене був за весь час.

Довго я вагалася на його покупку, бо відгуків майже нема, лише англомовні. А мені потрібен був великий бажано об'єм з максимальним захистом і захист цей не для міста. І що саме важливе - легкої текстури, бо планувала використовувати і на обличчя і на тіло.

Отже, "обранець" мій - це сонцезахисний крем для активного відпочинку і спорту Daylight Defence Protection Sport SPF50 від Dermalogica.

Об'єм: 156 мл

Виробник: США.

Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50 сонцезахисний крем для обличчя та тіла з олеосомною технологією для підвищення захисту від сонця широкого спектру SPF 50, містить антиоксиданти для захисту від старіння, солодку для заспокоєння шкіри та гіалуронову кислоту для утримання вологи в шкірі. Формула також стійка до води до 40 хвилин та підходить для зайнятих людей, які тренуються чи відвідують спортивні заходи на відкритому повітрі.

Active Ingredients: Avobenzone (3.0%), Octisalate (5.0%), Homosalate (10.0%), Octocrylene (10.0%)

Inactive Ingredients: Water/Aqua/Eau, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes, Butylene Glycol, Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, C15-19 Alkane, VP/ Eicosene Copolymer, Silica, Dimethyl Capramide, Polyglyceryl-2 Stearate, Squalane, Dipotassium Glycyrrhizate, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Stearate SE, PEG-100 Stearate, Arachidyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Xanthan Gum, Acrylates/C1030 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol.

Аромат легкий, ненав'язливий, ледь відчутний та дуже приємний.

Консистенція справді легка, схожа на легкий крем. При розподілі більше схожа вже на лосьйон. Поглинається досить швидко, буквально за хвилинку. Ні натяку на вибілення. В мене шкіра нормальна, але влітку комбінована. Т-зона стає більш активною. Навіть більше скажу, трошки звужує пори. Фініш не матовий, але і не блищить млинцем на обличчі. На нього я і макіяж наносила: тримається добре та і нікуди не тікає. І від сонця відкриті ділянки добре захищав.

Більш детально відобразила на відео та почергово фото.

Ми були на відпочинку і довгий час знаходилися саме на сонці, а сонечко було пекуче. Вся надія була на цей СПФ. В місті я його випробувала і він зарекомендував себе добре. Але ж гори і водойма це зовсім інше.

Так, на водоймі майже кожен спф потребує оновлення. Цей не виключення.

В нашій сім'ї я найсвітліша та ще й з пігментацією, шкіра занадто фоточутлива. Вона навіть не схильна до гарної засмаги, а більше до опіків, і тому якщо не захищати максимально є велика вірогідність придбати додаткові проблеми.

Тому, якщо спрацювало на мені, спрацює і на усіх моїх🤞. Я не згоріла, натомість і засмага гарно виглядала, мала легкий природній відтінок.

Одне з найважливіших в цьому спф, що у використанні він настільки комфортний, як звичайний зволожуючий крем для тіла. З ним немає перевтяження; не має відчуття, що після води твоє тіло зморщилося і потребує негайного зволоження.

Коли ти знаходишся в кліматі з високим УФ, то такі засоби просто незамінні.

Особливості:

■ультралегка текстура;

■практично миттєво поглинається;

■не залишає неприємного липкого шару та жирної плівки на шкірі.

■має максимальний фактор захисту від ультрафіолетових випромінювань;

■не створює білих розводів на шкірному покриві, не вибілює зовсім;

■водостійкий ;

■допомагає втримати вологу на шкірі без відчуття жирності.

Цей СПФ добре себе зарекомендував на тілі, а також на обличчі. Для людей, які займаються спортом постійно на вулиці просто must've.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія.