Oli Seagull

Ciracle Blackhead Off Cotton Mask

Ciracle Blackhead Off Cotton Mask

В мене дуже великі пори, які швидко забиваються. Кратери))

Навіть двоетапне очищення шкіри не достатньо справлялось з ними. А коли вже відчуваєш ці цятки на носі руками, то це 100% що при використанні тону, їх буде видно ще більше.

Тому я завжди маю в шафі або смужки, або рідше таку масочку.

Маска в чорному пакетику, в наборі йде палочка , з одного боку -ложка уно, з іншого - ватка. Це дуже класно, бо не у всіх вдома є Уно. Хоча мені зручніше саме з моєю металевою, тому саме її і буду використовувати.

Серветки просочені есенцією на основі лікувальних рослинних екстрактів м'яти, шавлії, меліси, омели білої, звіробою і ялівцю, завдання якої – розм'якшити сальні пробки і подалі зручно очистити їх паличкою.

На сайті не вказано, тому покажу повний склад тут:

Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Melissa Officinalis Extract, Arctium Majus Root Extract, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Hypericum Perforatum Extract, Soapwort Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Butylene Glycol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40, Hydrogenated Castor Oi,Coceth-7, (-)-alpha-bisabolol, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben.

(*в каруселі заховані не дуже приємні фото )

Зазвичай роблю це ввечері.
Очищую шкіру обличчя.

До носа прикладаю на декілька хвилин мокрий, трохи гарячий рушник, щоб відкрити пори.
Далі накладаю маску і зверху обмотую харчовою плівкою.
Витримую 15 хв.
Знімаю і бачу такий результат - всі чорні цятки побіліли і тепер їх зручно можно зішкрібати нашою ложечкою, при цьому трохи надавлюючи, щоб забрати поглибше.
Робити це треба дуже швидко, бо есенція швидко висихає плівкою і вже нічого не дістанеться. Поки я робила фото білих шляпок , а це декілька секунд , ніс вже підсихав і я не встигла очистити кінчик носа.
Тому я знову наклала цю маску на хвилини 2 і доочистила. Далі просто змиваю залишки есенції прохолодною водою.

І хоч виробник обіцяє, що печіння і почервоніння не повинно бути, в мене це все є)
Під час використання, через перші 3-5 хв починає зовсім трохи пекти, але дискомфорту особливо в мене це не викликає. Шкіра на місці маски червоніє. Тому після процедури я наношу заспокійливий крем. Червоність сходить десь за хвилин 20.

Так як одразу після процедури пори ще не затягнуті, зробила фото через деякий час.
Пори дійсно класно очищаються, носик стає настільки гладкий, наче відполірований.
Хоч я використовую і смужки, саме маска на мій погляд справляється краще і не так сильно травмує шкіру.

Роблю цю процедуру десь раз на місяць.