M O N D ✨️

Як приховати почервоніння на обличчі за лічені секунди

Як приховати почервоніння на обличчі за лічені секунди

-Зізнаюся чесно, мені така думка не приходила... Адже це зовсім різні засоби. Проте саме таким позиціонує себе коректор Eveline 2-в-1 ART PROFESSIONAL MAKE-UP.

-Чи так це?

- Розберемося трохи пізніше, що ж у ньому від хайлайтера, а що від коректора.

  • Опис: Коректор від Eveline Cosmetics - це універсальний засіб, що чудово підходить для будь-якого типу шкіри. Він допоможе приховати наявні недоліки, додати погляду виразності і сяйва.
  • Інноваційна формула продукту містить натуральні, ретельно підібрані інгредієнти, що забезпечує йому відмінну якість. Завдяки мінеральним пігментам, що входять до складу, і м'якій рідкій консистенції, коректор легко наноситься і рівномірно розподіляється по поверхні. Шкіра стає гладенькою і шовковистою, зі здоровим природним відтінком. УФ-фільтри оберігають шкіру від згубного впливу ззовні. Засіб не ароматизований, гіпоалергенний, не викликає подразнень та інших небажаних реакцій.

Багатообіцяючий опис. І серед інших коректорів, цей здався гарним за текстурою та відтінком.

Коректор у мене давно, коробочка не збереглася (нічого особливого в ній немає). Виглядає на свою вартість (мас маркет). Купувала у магазині Eva, підбираючи тон за кольором своєї шкіри. Онлайн вибрати потрібний відтінок дуже складно, насправді відтінки не схожі на ті, що пропонують сайти.

Об'єм: 7ml

Тюбик обклеєний несимпатичною наклейкою з описом та штрих-кодом.

Є зручний аплікатор для нанесення. Він ніколи не дістає засіб надмірно. Спочатку здавалося, що просто текстура суха або наповнення мало. Але тримається в моєму асортименті вже довго і ці припущення не підтвердилися.

  • Спосіб застосування: нанесіть точково на проблемні ділянки

Текстура в міру щільна, щоб зафарбувати почервоніння і в міру легка, щоб комфортно покривати шкіру. Підійде на теплу пору року. Явні сліди постакне приховує нормально. Синці під очима маскує на ура. Однак, у мене чутливі очі і не ризикую часто використовувати такі засоби.

Переважно наношу точково на почервоніння та судини на шкірі. Можна використовувати без тональника, закріплюючи результат пудрою. Стійкість хороша. Не скочується, наноситься рівномірно.

У мене відтінок 04 (light) – світлий теплий відтінок з матовим фінішем.

Адаптується під тон обличчя. Зволожена текстура не підкреслює лущення, але шкіра попередньо також має бути не сухою.

І так, головне питання: що ж у ньому від хайлайтера, а що від коректора?

У відтінку 04 – це повноцінний коректор без будь-якого 2-в-1. У ньому немає відбивних/шиммерних частинок, щоб хоч якось порівняти з хайлайтером. Власне, на сайті Еveline я так і не знайшла відповіді, чому цей засіб так назвали.

Можливо, в інших відтінках продукту є ефект виділення/освітлення, але у своїй версії цього не спостерігаю.

________

Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1 - 04 (light)

Як приховати почервоніння на обличчі за лічені секунди
Як приховати почервоніння на обличчі за лічені секунди
Як приховати почервоніння на обличчі за лічені секунди