saybeautyk

Туш від Maybelline з подарункового боксу

Туш від Maybelline з подарункового боксу
Туш від Maybelline з подарункового боксу

Дарія Ковая вірно зазначила, що туш прийшла навіть без якоїсь наліпки - це дуже прикро і трохи мене збентежило, адже ну ніякого захисту від відкриття, по суті, не було. Але в магазинах туші масс-маркет сегменту так і продаються, тому я думаю це ок і не треба акцентувати на цьому увагу👌🏻

Як бачите, у мене вії прямі, а керлером я не користуюсь. В цілому від туші багато не вимагаю, є лише кілька умов, які вона повинна виконувати:

- нормально наноситись, а не як чорнило;

- не осипатися впродовж дня;

- більш-менш розділяти вії і придавати їм обʼєму, а не склеювати;

- і останнє - не відбиватися під бровою (але це більше моя проблема, бо в мене в цілому жирні повіки, тому мені не влом підтерти слід від туші впродовж дня і я вже роблю це на автоматі кожну годинку).

Дівчат, ця туш виконала всі пункти✅

В неї пухнастий пензель (я більше люблю силіконові, бо пухнастими зазвичай можна легко заляпати повіку, хоча я фарбую вії завжди максимально обережно). Фото пензля додам десь там 👆🏻👇🏻(внизу чи вверху)

Вії не склеєні та обʼємні, мені подобається такий ефект. цілий день проходила з нею вчора і мало того, що туш не обсипалася, так вона ще і не відпечаталась взагалі (це видно на фото, яке зроблене вже ввечорі). Класна базова туш, і до речі вона дуже легко наслоюється, бо я фарбувала 3 шари.

Однозначно раджу спробувати, а мій екземпляр поїде сьогодні до мамуліка, бо вона велика любительц таких щіточок (хоча я б з великим задоволенням залишила її собі, бо туш - супер)🫰🏻❤️

Туш від Maybelline з подарункового боксу
Туш від Maybelline з подарункового боксу