Enkea

Крем для рук від українського виробника🌻

Крем для рук від українського виробника🌻
Крем для рук від українського виробника🌻

Обираючи крем невеликого об'єму для того, щоб брати з собою, моя прихильність до запаху лаванди і лавандових відтінків оформлення, змусила мене купити саме цей варіант.

Тюбик був запаяний фольгою і це означає, що вміст весь на місці, а термін після відкриття не почався до покупки. Тюбик матовий і не ковзає в руках, має зручну кришку, що дозволяє легко відкрити одною рукою, але в сумці сам по собі він не відкрився жодного разу (це безмежно тішить).

Крем білого кольору, доволі рідкий в міру жирний. Я полюбляю для рук густішу консистенцію і щоб пошвидше його закінчити- використала для тіла після душу. Він гарно розноситься по шкірі, доволі швидко вбирається, гарно зволожує не лишаючи плівки. Не викликав жодного подразнення і прищів. Доволі економічний, мені вистачило повністю ним обмазатись ~ 5-7 разів (в тубі 50 мл).

На жаль, лавандою крем і приблизно не пахне, хоч в складі дійсно є лавандова олія та екстрак квітів лаванди, а має запах відомого з дитинства крему. Продублювавши підзаголовок- це дійсно його двійник (той самий крем у закріплених товарах).

Всім спокійного мирного дня 💙💛 і дякую за увагу ♥️.

Enkea
17
Підписники
0