Оліч

27 87 Perfumes Hamaca

27 87 Perfumes Hamaca

Минулого літа до мене потрапив відливант цього парфуму на 5 мл. І якось він мені не зайшов абсолютно тоді. Не можу сказати, що я зараз від нього в захваті, але вже трохи краще. Просто мабуть трохи не мій напрямок.

Парфум пахне ванллю та кокосом, не цукерками, а скоріш якоюсь доглядовою косметикою. Цим він схожий на Soleil Blanc, але це не клони, а скоріш аромати на одну тематику. В Tom Ford, окрім кокоса та ванілі, я чую більше прянощів та боби тонка (сподіваюсь я правильно розумію що це саме вони так пахнуть 😂). Тож Soleil Blanc звісно більш багатогранний та цікавий, але як на мене, саме через це до настрою пляжу, кокосів та релаксу ближчий Hamaca. Він не обтяжений спеціями, звучить більш розслаблено, солодко ( бо я не прихильниця бобів тонка, мені здається вони роблять аромати більш важкими та трохи навіть "віковими"). Але в базі вони мені майже однакові. На пляжі або біля басейну я бачу скоріш 27 87.

Стійкість у аромата непогана, та він не дуже дифузний. Чути його близько до шкіри, або на одязі. Але я думаю, що в спеку це на краще.

У відгуках чула, що комусь чується ще запах гумових м'ячів та іграшок для басейну, та морська сіль) Я не чую цього. А це писали, що нагадує Vanilla Vibes, але я поки що не знайома з цим ароматом.

Кохання не сталося. Наче і не погано, та повторювати не буду, коли закінчиться відливант.

27 87 Perfumes Hamaca
27 87 Perfumes Hamaca