Uriage - моє неймовірне відкриття!

Uriage - моє неймовірне відкриття!

Привіт, дівчата!

Я думаю майже кожна з нас зустрічалась з періодом коли обличчя вкривають чорні цятки, висипи. Усе це робить більшість з нас невпевненими у собі, особисто мене ще й жахливо дратує. Але я знайшла засіб з яким я досягла неймовірного результату.

Одного разу я вирішила придбати крем зволожуючий від популярного виробника косметики , який позиціонує себе як дермокосметика. І це була моя величезна помилка (що це за бред розповім згодом) 🥺

Моя обличчя всипало жахливими висипами (хоч я підбирала крем під тип обличчя)

Після цього я не знала що робити, адже перед цим, ніколи не стикалась з подібним.

Моя подруга розповіла, що давно користується кремом від виробника Uriage, і я вирішила підібрати догляд саме від них.

Досить багато інформації і відгуків я перечитала щоб обрати правильний варіант, щоб підходив для мого типу шкіри.

Мій тип шкіри - комбінована, схильна більше до жирного типу. Іноді з’являються висипання.

І о чудо, коли до моїх рук потрапив цей тюбик крему я позбавилась від усіх висипів, нерівного тону , а більше за те, я отримала досить зволожену, та пружну шкіру.

Uriage Hyseas 3 regul вартує, якщо я не помиляюсь, орієнтовно 450 грн. Має легку текстуру, приємний аромат цитрусів, , зовсім не нав’язливий , не залишає липкої плівки на обличчі.

При його нанесені іноді відчувається трішки що він пощіпує. Дуже економний, вистачає 40 мл більше ніж на 6 місяців. Швидко вбирається шкірою, не залишає «липкий» фініш . Текстура крему легка, не жирна.

Склад крему досить цікавий, адже містить у собі саліцилову, яблучну, молочку і гліколеву кислоту. Саме завдяки цим складникам, шкіра очищується від чорних цяток , і запобігаються нові висипи. Також містить у свому складі термальну воду.

Знаю відношення косметологів до використання кислот вдень, і тому раджу проконсультуватись з косметологом, перед його використанням, але я знайшла свою ідеальну схему доглядом за шкірою, про яку повноцінно розповім згодом. І саме цей крем є невід’ємною частиною рутинного догляду за шкірою.

мій результат у каруселі.

Uriage - моє неймовірне відкриття!
Uriage - моє неймовірне відкриття!
Uriage - моє неймовірне відкриття!
Uriage - моє неймовірне відкриття!