Nata_Po

Дуже класний хайлайтер, якого вистачить на все життя)

Дуже класний хайлайтер, якого вистачить на все життя)

Є хайлайтери різної текструри, фінішу та інтенсивності свого підсвічування, не кажучи вже про варіантивність відтінків від зеленкувато-рожевувато-білувато-блакитних до більш натуральних відтінків шампанського, які можуть іти, як в золотинку, так і в холодинку (рожевий чи сріблястий підтон).

Особисто мені подобаються хайлайтери, які не дають ефекту розсипаних шимерних тіней, де тонна окремих блискіток знаходяться на вашому обличчі. Мені до вподоби більш однорідного плану хайлайтери, які дають скоріше такий більш сатиново-металічний відблиск, або коли блискітки невеличкого розміру. Раніше це було щось з розряду пудрових хайлатерів, як от був популярний Smart Girl і яким я користувалась дуже довгий час, але захотілось трошки цікавішої історії.

У I Heart Revolution є ціла лінійка цих хайлайтерів у виглді фруктів - кавунчик, яблуко, персик, полуничка. Всі вони мають різні відтінки та доволі великий об'єм.

В моєму персику цілий 20г, тому його запросто можна використовувати і на все тіло при бажанні)

Всі вони мають запечену текстуру, дуже щільненькі та не крихкі, а ще дуже мило, але принаймні в мого персика є ледь-ледь помітний аромат персика (у мене є персикове мило, так от, це воно).

Всі вони мають доступну ціну, достатній об'єм і нормальне пакування, хоча не дуже зручне в плані транспортування, бо в коробці є мінімум 1см зайвого простору всередині, який лише створює додатковий об'єм.

У персиковому хайлайтері є 2 частинки. Візуально це золота і персикова, але при свотченні вони виглядають трошки інакше.

Чисто персикова половинка має прохолодний підтон, така ледь-ледт персикова база з скоріше рожевувато-сріблясто-нейтральним переливом.

А от золота - це класичне яскраве шампанське, без якогось виходу в золото.

Для порівняння ще зроблю нижче свотчі з іншими своїми хайлайтерами.

Ближче до мізинця - золотий, в центрі - персиковий, а біля великого пальця розтушований свотч двох відтінків, який має нейтрально шампанський відблиск (дуже гарно).

Мені цей хайлайтер дуже подобається, бо по суті ми маємо 3 різні відтінки, які в залежності від загального макіяжу можна наносити, як захочеться. І, що важливо хайлайтер достатньо яскравий, тому я наношу зовсім трошки, або ще можу підтушувати пальцями, якщо хочеться дуууууже декітного сяйва.

Та і підбір відтінків ідеальний.

Порівняння проводитиму з:

Lamel Highlighting Powder 402 warm

Paese Wonder Glow Highlighter

Lamel має відтінок шампанського, тоді як Paese більше до золотистого і він доволі таки яскравий, хоча можна варіювати.

На передпліччі підписала знизу вверх, а на кисті все аналогічно, але від пальців до передпліччя. Тобто найближче до пальців маємо золотистий від персиково, наступний - персиковий, потім два разом, потім Lamel та найближче до передпліччя - Paese.

Мені хайлайтер дуже подобається, залюбки ним користуюсь і дуже задоволена, тому від щирої душі можу рекомендувати.

А також, якщо ви полюбляєте більше рожеві відтінки та прохолодні, можна подивитись на полуничку чи кавунчик. Думаю, що вони не менш класні)