Kizza

Мій макіяж Містік (туторіал-перезалив🫣)

Мій макіяж Містік (туторіал-перезалив🫣)

Спочатку ідея була Небула, але лисина довго би йшла + це штука доволі недешева. А до неї треба ще купу різних прибамбасів. Тому вирішила що тема синіх жінок в даному топіку мало розкрита (привіт Нейтірі з Аватару) і подумала: "ми перевтілюємось за рахунок макіяжу". А було б прикольно за рахунок суперсил. А хто найзнаменитіша, найвродливіша з перевертнів?
Звісно - Містік!!!

Взяла вранішній макіяж
За допомогою міцелярної води від Skinbar очистила полотно для майбутнього мейку.
Чорними тінями розлінувала обличчя де проходитиме істинна частина Містік і частина де вона вже перевтілилась в звичайну людину.

Взяла я кремовий грим від Mehron і вирішила одразу замазати містичну частину обличчя.
Плюси даного гриму - легко наноситься, легко змивається. З мінусів відзначу, що він прям дуже не любить нашарування. Він так і хоче злізти з обличчя під час його нашарування. Але нічого, ми ще будемо вимальовувати різні елементи - перекриємо, те що "підзлізло".

Я намагався зробити елементи луски Містік за допомогою воску від Mehron. Він прям дуже не хотів чіплятися за грим, навіть на спеціальний фіксатор. + ним не дуже зручно робити дрібні деталі, адже він
надзвичайно липкий. Також мені прийшла геніальна ідея зробити луску за допомогою агар-агару, який теж не був в захваті від того, що йому доведеться клеїтись на підложку з гриму. Тому ці ідеї були відкинуті, а я сиділа з 2/3 синім обличчям і думала, що мені з цим робити.

В мене виявилось є палетка для малювання синців і там чудовий темно-синій колір. То ж я взяла нового пензля від Topface і почала ним старанно промальовувати деталі луски. Потихеньку я стала схожа на на грим з "люди Х перший клас", там де Дженіфер Лоуренс грала Містік. Там де після класичної серії "Радіоактивних людей" гримована Містік виглядала більш мультяшно і геть не так приголомшливо. Я ж хотіла бути схожою на небезпечну і спокусливу Ребекку Ромейн.

У відео, де гримували Ребекку лінзи їй вставляли вже в кінці її перевтілення, і їй надівав професіонал своєї справи. А тут трохи замучена зміною погоди Kizza, яка згадала, що їй самій треба інсталювати склеральну лінзу і з повним макіяжем це буде нереально.
Вмиваємось сумішею сліз, промивки для лінз, фарби на обличчі і через хвилин 20-30 таки цю лінзу увіпхали на положенне їй місце. Мінус склеральних лінз в тому, що її можна носити обмежений час. Ніби не більше 2-3 годин.
Зробила невеличкий смокі і поправила синю фарбу.
Продовжуємо наше "гримування"😅

Але ж у Містік об'ємна луска і наявні шипи. Як це реалізувати? В відео про Ребекку там виготовлялись анатомічні накладки одразу з усіма плямами і шипами, які потім встановлювались на обличчя та інші частини тіла. В мене таких накладок немає, а ліпити кожний шипик з полімерної глини і намагатись його клеїти на грим це було б гаяння часу, я подумала про рідкий латекс. Якщо не вийшло з агаром - з ним то точно вийде.

Але ... Я не знайшла баночку з латексом і почала думати далі.
І тут мені на око попалась банка 3D гелю. Це така липка субстанція що про нагріві вище 80 градусів стає рідиною і з неї можна чудово робити краплі, підтьокі і тд. "Це воно" - подумала я. Проте в мене не прозорий, а червоного кольору, скажімо схоже на желе🤣 Багатостраждальним пензликом від Topface я методично почала накладати даний продукт собі на обличчя.

Щоб дані об'ємні краплі не були червоними - покрила їх зверху синьою фарбою з палітри для синців. Також щоб стати "темніше" я мазками пухнастим пензликом нанесла суміш чорного і блакитного гриму мазками пухнастим розтушувальний пензлем. Це було зроблено спеціально, щоб раптом не зняти 3D гель. (Як виявилось він доволі непогано всівся навіть поверх кремового гриму)

Але жорсткий перехід між блакитною шкірою і своєю я лишити не могла, адже Містік змінює свою зовнішність за допомогою лусочок що топорщаться. Якихось ідей щодо реалізації цих лусочок в мене не було, і я вирішила зімітувати перехід за допомогою серветок що наклеєні на 3D гель. Сумішшю гримів я пофарбувала серветки. Думаю по текстурі воно відрізняється від шкіри тому хоч якогось ефекту я досягла.

Отже, швиденько пофоткавшись я зняла склеру, бо через те, що вони трохи обмежують зір, мене жахливо розболілась голова, адже мозок намагався компенсувати часткову відсутність зору на одне око. Фінальне фото у ванній перед змивом і прощавай кількагодинна робота.
Все змилось добре теплою водою, тільки 3D гель змивався довше ніж я очікувала.

Дякую що дочитали! До нових макіяжних зустрічей