YuliHrytskoff

Заспокійливий крем-гель із пантенолом Needly

Заспокійливий крем-гель із пантенолом Needly

Корейська доглядова косметика завжди відрізнялася високою якістю і прекрасною ефективністю. І я вкотре переконалася в цьому, протестувавши Заспокійливий крем-гель для обличчя з пантенолом Needly.

Бренд: Needly.
Серія: Panthenol.
Класифікація: натуральна, космецевтика.
Тип засобу: заспокійливий крем – гель для обличчя.

Тип шкіри. Крем підходить для догляду за всіма типами шкіри, включаючи чутливу, суху та куперозну, особливо рекомендується для жирної та зневодненої шкіри.
Крем універсальний - може бути використаний як у ранковому, так і/або вечірньому догляді за шкірою обличчя.
Країна: Південна Корея.
Зроблено у: Південній Кореї.
Термін придатності – 36 місяців, після розкриття: 12 місяців.

Крем для обличчя спочатку був упакований у дуже стильну картонну коробочку сріблястого кольору, на обороті та бічних стінках якої надруковано деяку інформацію про засіб від виробника.

Сам крем розфасований у металеву тубу білого кольору, на обороті якої також є деяка інформація про засіб від виробника.

Тюбик щільно закривається кришечкою, що загвинчується, яка дозволяє зберігати його у вертикальному положенні. Під кришечкою була захисна фольгована мембрана, що є гарантією контролю першого відкриття.

Об'єм крему: 50 мл.

І перше, на що хочеться звернути увагу, характеризуючи цей крем – це на його склад! Крім пантенолу, який заспокоює та відновлює шкіру, до нього також входить цілий комплекс активних компонентів та натуральних екстрактів, включаючи ніацинамід, екстракти камелії та ромашки, гіалуронова кислота та гліцерин, а також інші корисності для нашої шкіри!

При цьому активними компонентами складу виступають такі інгредієнти:
пантенол (2,99%) - відновлює шкіру, має протизапальну та заспокійливу дію, пом'якшує та відновлює шкіру;
ніацинамід, який є активною формою ніацину (вітаміну В3), має освітлювальну дію, зменшує трансепідермальну втрату вологи, покращує бар'єрну функцію шкіри, сприяє збільшенню вироблення колагену;

комплекс відновлювальних компонентів (центела азіатська та екстракт портулаку) - знімає подразнення, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію, а також захищає клітини шкіри від передчасного старіння;
гідролат камелії - захищає шкіру від впливу зовнішніх факторів, живить корисними вітамінами та мінералами, сприяє регенерації;
фермент хлорели - прискорює синтез колагену, який відповідає за гладкість, пружність та еластичність шкіри, одночасно запобігаючи його руйнуванню;
гіалуронова кислота - перешкоджає сухості та втраті вологи, зволожує шкіру.

Колір крему - напівпрозорий молочно-білий.

Консистенція у крему надзвичайно ніжна, я навіть сказала б - невагома! Кремово-гелева, дуже легка, трохи водяниста. Для всього обличчя мені необхідно буквально кілька крапель крему, так як він дуже легко розподіляється по шкірі, звідси і розхід виходить просто мінімальним.

Запах. Дуже специфічний, пантеноловий, але легкий. Я б не сказала, що я від нього у захваті, але й відрази, в принципі, не викликає. Запах крему відчувається тільки в момент нанесення на шкіру, на ній не затримується.

В принципі, у використанні крему все стандартно: наношу його масажними лініями на попередньо очищену шкіру, уникаючи області навколо очей. Використовую його двічі на день - вранці та ввечері. Завдяки своїй ніжній текстурі крем вбирається повністю буквально за руками, зовсім не залишаючи липкості, жирності або плівки. Не скочується, тому макіяж можна наносити буквально відразу після нанесення крему, тому що вбирається від буквально за руками.

Ну а перш, ніж розповісти про його ефективність та вплив на шкіру, скажу кілька слів про мою шкіру. Шкіра комбінованого типу, влітку більше схильна до жирності, взимку – до сухості. Є дуже виражені розширені пори, які часто забиваються (тому чистка - це моя найчастіша косметологічна процедура). Шкіра доволі чутлива, тому лущення, почервоніння – мої часті супутники.

Крем Needly підійшов для моєї шкіри досить непогано! Він чудово виконує не тільки свою базову функцію - добре зволожує шкіру, але й чинить щодо неї деякий лікувальний ефект, так як у складі крему є пантенол і велика кількість активних компонентів. Буквально за кілька застосувань крем повністю прибрав усі лущення та почервоніння, тобто заспокійливий ефект у нього відмінний; трохи пізніше - злегка вирівнявся тон і рельєф шкіри, дещо звузилися пори; та й взагалі, шкіра виглядати стала таки помітно краще!

Так як шкіра у мене чутлива, у мене дуже часто бувають не зовсім приємні відчуття на ній - стягнутість, подразнення, шкіра може свербіти і пекти. Але досить лише один раз нанести на неї крем з пантенолом Needly, як шкіра починає заспокоюватись і всі неприємні відчуття проходять. Це таке блаженство! Мене зрозуміють тільки "щасливі" володарки чутливої ​​шкіри) Але крем, я думаю, чудово підійде для догляду за будь-яким типом шкіри!

Підбиваючи підсумки, хочеться сказати, що Заспокійливий крем-гель з пантенолом Needly гарно зволожує шкіру, знімає подразнення, прибирає почервоніння та лущення, робить шкіру м'якою, пружною та доглянутою. А ще має дуже багатий склад і економно витрачається!