YuliHrytskoff

Крем-мило для рук Ajoure "Какао"

Крем-мило для рук Ajoure "Какао"

Мило – наш головний союзник у питаннях гігієни. Воно очищує шкіру від забруднень, небезпечних бактерій та вірусів, нейтралізує неприємні запахи. Але так як до миття рук за допомогою мила ми вдаємося на день дуже багато разів, варто вибирати саме таке мило, яке не просто змиє бруд і мікроби, але й буде дбайливо піклуватися про шкіру при кожному використанні. Саме таким милом для мене стало Крем-мило для рук Ajoure "Какао", про яке розповім у даному відгуку.

Крем-мило для рук Ajoure "Какао"

Крем-мило розфасоване у дуже симпатичний прозорий пластиковий флакон циліндричної форми. Пластик досить м'який, але форма флакона не деформується, вм'ятини не залишаються. На лицьовій стороні розміщена дуже гарна етикетка, а на обороті можна ознайомитись з офіційною інформацією про засіб від виробника.

Мені дизайн флакона мила дуже сподобався! Начебто, і простенький, але, водночас, є в ньому щось таке елегантне, я навіть сказала б - ексклюзивне... Я таке дуже люблю! Мабуть, флакон я залишу в якості стаціонарного і переливатиму в нього інші мила з дой-паків)

Флакон оснащений дозатором. Щоб привести його до робочого стану, необхідно прокрутити дозатор навколо його осі. Дозатор досить хисткий, але за весь час користування милом (в мене воно вже закінчилось), на диво, не зламався. Працює справно - не заїдає, не "плюється".

Об'єм мила - 500 мл.

Склад мила, звичайно, залишає бажати кращого! ПАВи, плівкоутворювач, консервант і тому подібні, аж ніяк не корисні, компоненти... З натуральних і безпечних - хіба що вода, гліцерин і натрію хлорид... Але мене, якщо чесно, склади рідких мил не лякають!) Я ж їх не всередину приймаю... А так - намилила, шкіру очистила, змила... Навряд чи за цей час якийсь із шкідливих компонентів встигне накопичитися в організмі! Для мене головне в цьому плані, щоб засіб не сушив шкіру і не викликав подразнення!

Консистенція у мила кремоподібна, середньої щільності. Якраз оптимальна - не надто густа, але й не рідка.

Колір. Мило перламутрово-біле, практично прозоре.

Запах у крем-мила приголомшливий! Смачний, солоденький, але не приторний і не дратує. Дійсно пахне завареним молочним какао! Після використання мила запах на шкірі не залишається.


Піниться мило дуже добре! Піна утворюється не дуже рясна, але м'яка та повітряна.

Змивається легко, мильної плівки після змивання не залишає.


Очищає від забруднень добре, справляється навіть із жиром, злегка нейтралізує запах після нарізування цибулі чи часнику (використовувала мило на кухні).

Шкіру не сушить зовсім, алергії чи подразнення не викликало жодного разу.

Розхід у мила середній.

Одним словом, я крем-милом для рук Ajoure "Какао" залишилася дуже задоволеною! Мені сподобалося в ньому все - і зовнішній вигляд, і аромат, і очищувальні властивості, і вплив на шкіру! Без найменшого сумніву – рекомендую!