Nata_Po

Помада плампер від Wibo, чи хто ти?

Помада плампер від Wibo, чи хто ти?

Побачила цю помаду і вирішила придбати у двох відтінках, спробувала одну і пошкодувала, що купила взагалі. На щастя, тут хоч об'єм невеликий.

Коли я купувала, не було вказано нічого, і я чомусь подумала, що це буде матова помада, і ще й у відтінках, які на мій погляд мої-мої. Звісно, я втішилась, на неї ще була знижка і придбала, відразу у двох відтінках.

04- іде в ягідну рожевинку

03 - більш тепленький бежевато-рожевувати нюд.

Відкрила помаду і давай одразу на губи і тут я розумію, що я нічого не розумію. Розпочалось дуже неприємне печіння, я почекала ще 1-2 хв, нічого не припинилось, вона ще й не збиралась застигати, тож я її просто стерла серветкою і чекала, коли мене попустить.

До сьогоднішнього дня я нею так більше і не користувалась.

Тут доволі зручний аплікатор, невеличкий розмір помади, нормальна ціна. Якщо я не помиляюсь, то є 5 відтінків. Тож все доволі непогано.

Сьогодні ж я нашвидкоруч вирішила дати їй другий шанс і спробувала ще раз нанести.

Знову губи печуть, залишається якийсь такий сатиново-ледь вологий фініш (блискіток там немає).

І коли врешті я додумалась зайти і прочитати про цю помаду, то усвідомила, що там є екстракт перця чилі та олія кореня імбиру, саме тому миі отримуємо цейплампінговий ефект. Хоча, якщо чесно, я не помітила, щоб мої губи візуально збільшились. І сам процес печіння тривав приблизно біля 15-20 хв, і для мене він не був комфортним.

Помада також не застигає, відбивається на руці при поцілунку, а відповідно і на одязі, чи щічках (або і не щічках) інших людей.

Відтінок доволі непоганий, навіть після прийому їжі залишається відтінок на губах, наче як тінт.

Але вдруге я би її точно не придбала, бо це не моя історія. Я люблю практично невідчутний комфорт на губах, а не думки про те, що я хочу щось стерти та змити. До того ж сама помада відчутна на губах, хоч і не липка.

На свотчах відтінок 04. На губах без олівчика чи контуру.

Чи я би комусь рекомендувала помаду? Мабуть ні, тому що це просто не моя історія, на жаль. Але переконана, що для когось помада-плампер це класне поєднання, бо до того ми зустрічали плампери у форматі блисків, якщо я не помиляюсь. А тут ми отримуємо пігментовану рідку помаду з напіввологим фінішем та плампінг ефектом. Непогано, але не моє)