Оліч

Syoss Brow Tint у темно-коричневому відтінку

Syoss Brow Tint у темно-коричневому відтінку

Я шукала фарбу, що мала б хороший коричневий колір, не вимагала від мене якихось гарних навичок в фарбуванні брів, та йшла б відразу з комплектом всього необхідного. Бо я абсолютно не розумію які окислювачи треба обирати, та навіщо мені для домашнього використання великі пляшки окислювачу по 30, а то і 90 мл?

Вибір пав на цей набір.

🟢 в коробочці вже є фарба та окислювач, а ще щіточка для нанесення, та навіть "ємність" де можна змішувати, але ними я не користувалась (знайшла у себе більш зручну баночку). Хоча щіточка, як на мене, цікава

🟢 фарба непогано профарбовує волоски, а шкіру майже не затемнює. Це плюс, якщо вам необхідний дуже натуральний ефект, або якщо ви не впевнені, що зможете промалювати однакові брови з красивими лініями, та не хочете ризикувати (хоча тут відгуки різняться, я бачила що в кількох відгуках фарба гарно бралася і на шкіру, але в багатьох все як і у мене - фарба працює на волосках)

🟢 гарна ціна

🟢 об'єм невеликий, але достатній. вистачить приблизно на 10 процедур, у вас не буде валятися величезний тюбік з просроченою фарбою.

🟢 написано ще і "веганська формула" - тож сподіваюсь, що вона не тестувалася на тваринах, тож це взагалі топ!

🔴 те, що фарба не беретться на шкіру для когось може бути мінусом. Але знову ж, судячи з відгуків, у когось вона взялась і на шкіру, не знаю від чого це залежить)

Спосіб використання:

Змішати 1 мл фарби і 0.4 мл окислювача та нанести на брови за допомогою щіточки в комплекті (я це взагалі роблю зубочисткою))). Залишити на 5-10 хвилин, в залежності від того, чи насчиений вам потрібен результат (я залишала мабуть на трохи довше, але початок брів прибрала в першу чергу раніше). Потім зтерти (наприклад вологими ватними дисками).

Бажано за якийсь час зробити тест на алергію.

В цілому мені підійшла ця фарба та я задоволена., ефект не дуже яскравий, але він є, брови виглядають більш виражено, але при цьому натурально. Нажаль на фото чомусь виглядає, наче нічого не змінилось))

Syoss Brow Tint у темно-коричневому відтінку
Syoss Brow Tint у темно-коричневому відтінку
Syoss Brow Tint у темно-коричневому відтінку
Syoss Brow Tint у темно-коричневому відтінку