MERMADE

🧜‍♀️Парфумована прохолода від Mermade

🧜‍♀️Парфумована прохолода від Mermade

🔥Спекотне літо у самому розпалі, так хочеться водночас освіжаючої прохолоди та яскравих емоцій не втрачаючи, а ні хвилини…

💨Команда Mermade придумала як це все поєднати в одному засобі - Охолоджуючий міст-парфум для тіла. Кожна крапля місту торкається вашої шкіри прохолодою вранішньої роси, даруючи енергію та жагу до пригод.

Освіжаюча літня новинка з яскравими ароматами які допоможуть зберегти у пам'яті пристрасні цілунку, запальні вечірки, романтичні купання під місячним сяйвом.👄🎸 🌙

Кожен аромат має свій неповторний характер, який розкривається на шкірі дзвінкими переливами парфумерних нот, та залишає по собі незабутній шлейф.

💋 Brazilian Kiss — справжній поцілунок сонця в літню спеку. Його неперевершений шлейф огортає вас солодким карамельно-кокосовим ароматом, ніби занурюючи у безтурботність та відпочинок. Завдяки Brazilian Kiss ви будете витворяти справжнє чудо, залишаючи після себе слід чарівності та елегантності.

🏝 Endless Vacation дарує відчуття легкості й веселощів, які є невід'ємними у довгоочікуваній відпустці. Його аромат пробуджує ваші сенсории та бадьорить, наче свіжий прохолодний мілкшейк з солодких полуниць та соковитого манго. З Endless Vacation ваші дні стануть неймовірно яскравими та повними радості.