Бамбукова пудра для обличчя Paese Powder
Ще один +1 до мого санскріну.
Вітаю 👋
Коли я зрозуміла, що мені для того щоб подружитися з санскріном знадобляться додаткові засоби, замовила собі цю пудру. Довго вагалася, брати рисову чи бамбукову, та все ж обрала бамбукову. Захотілося екзотики 😁 А щоб не прогадати з кольором (бо я той ще експерт), взяла прозору.
Головним критерієм вибору був матовий фініш. Через використання санскріну, це ну дуже актуально. Бо с жирним блиском треба було щось робити.
Невеличка баночка з розсипчастою пудрою білого кольору. Спонж в комплекті не йшов. А хотілося б )) Хоча я все одно наношу пудру кистю.
Мені подобається як матує. Але тут треба зрозуміти, що якщо ми використовуємо пудру у якості +1 до санскріну, який жирнить шкіру, то тонким шаром тут не відбутися. Щоб прибрати блиск, тут мало злегка припудрити ніс ) Через це пудра злегка висвітлює шкіру. Не вибілує її, а лише трошки висвітлює. Це треба враховувати. Мені це зовсім не заважає, головне матовий ефект. Який тримається декілька годин. Взагалі, на це впливає спека. Якщо комфортна температура за вікном, то навіть годин 5 може витримати. Потім треба поновлювати.
Що мені не сподобалось. Десь через тиждень активного використання пудри, її консистенція стала у вигляді крупинок. На фото це видно. Я б могла списати це на вологу, але пудра завжди знаходиться у власному пакуванні, з щільно закритою кришкою. Не розумію що сталося 🤷🏻♀️ Через це при нанесенні крупинки забиваються у ворс кисті і пудра наноситься не равномірно. Ну таке собі 🙄
Коментарі (0)