YuliHrytskoff

Тверді арома-бари Weleda «Імбир та Гіркий апельсин», «Лаванда та Ветівер»

Тверді арома-бари Weleda «Імбир та Гіркий апельсин», «Лаванда та Ветівер»

Сказати, що я люблю продукцію швейцарського бренду Weleda – це нічого не сказати! Повністю органічний склад, неймовірні природні аромати, дбайливий вплив на шкіру, засоби підходять як для чутливої, так і дитячої шкіри, упаковки, що підлягають переробці і не забруднюють довкілля, повністю веганські формули, що не тестуються на тваринах – чого можна ще бажати? Я спробувала вже досить багато засобів із класичного асортименту бренду і більшістю із них залишилась дуже задоволеною, тому, коли в Веледи виходить новинка – мені конче її треба спробувати!) Нещодавно в бренду вийшла дуже цікава новинка – Твердий арома-бар для душу (на даний момент - в чотирьох ароматах) і мені однією з перших пощастило її протестувати. Тож, спішу поділитись своїми враженнями про цю новинку у даному дописі.

Тверді арома-бари Weleda «Імбир та Гіркий апельсин», «Лаванда та Ветівер»

Як зазначається на офіційному сайті бренду Weleda, твердий арома-бар для душу - це принципово новий, зручний та екологічний засіб для душу, що замінить 2 тюбики звичайного гелю.

По великому рахунку, твердий арома-бар – це засіб для очищення шкіри, представлений в форматі традиційного, всім нам знайомого брускового мила. Але особливістю даного мило-геля є його повністю органічний веганський склад, основу якого складають виключно рослинні ПАВи на основі олії ши та рослинного гліцерину; дуже концентрована формула, що забезпечує більш економічне витрачання засобу в порівнянні із звичайним гелем для душу; дерматологічно підтверджена переносимість шкірою; яскраво виражені аромати натуральних ефірних олій; зручний та компактний формат засобу.

У мене в користуванні на даний момент два тверді арома-бари – «Імбир та Гіркий апельсин», а також «Лаванда та Ветівер». Далі я розповім про пакування, зовнішній вигляд та аромати кожного із цих засобів і окремим розділом – про властивості твердих арома-барів.

Арома-бар приїхав до мене запакованим у красиву картонну коробочку жовтого кольору із зображенням головних компонентів засобу на її лицьовій стороні. На обороті та бічних стінках упаковки детальна інформація про засіб від виробника, в тому числі – наклейка з україномовним перекладом зазначених відомостей. Пакування виготовлено із вторинної сировини, не містить пластику та підлягає переробці.

Сам твердий арома-бар представлений у вигляді кускового мила дуже зручної, злегка вигнутої форми. Завдяки такій формі мило-гель дуже зручно тримати в руці, воно не вислизає.

Брусочок має натуральний, злегка жовтуватий відтінок, а на його лицьовій стороні відтиснено найменування бренду.

Вага арома-бару – 75 г.

Запах засобу – це щось неймовірне! Чесно кажучи, я відчула запахи цих арома-барів, ще як забирала посилку у кур’єра – настільки вони насичені! А як розкрила вдома посилку із засобами – аромат поширився на всю кімнату! Тепер щодо запаху арома-бару «Імбир та Гіркий апельсин». Він дуже приємний – цитрусовий (ефірної олії апельсину) з ледь терпкуватими нотками імбиру – надзвичайно реалістичний та природній. Дуже освіжаючий та збадьорюючий. Після використання засобу його аромат ще деякий час залишається на тілі, але не довго – приблизно до 10-15 хвилин.

Мені подобається використовувати цей арома-бар в моменти, коли потрібно швидко взбадьоритись чи сконцентруватися – рано вранці, коли треба швиденько проснутись, у спеку чи після занять спортом. Аромат настільки освіжаючий, що відразу «приводить до тями» при втомі чи після сну! Дуже мені подобається такий його ефект, особливо зважаючи на теперішню спеку.

До речі, брусочок пахне на всю ванну кімнату – не треба ніякого аромадифузора чи освіжувача повітря!)

Даний арома-бар також запакований в симпатичну картонну коробочку, але вже ніжно-фіолетового кольору із зображенням лаванди. На коробочці – детальні відомості про засіб від виробника.

Брусочок арома-бару «Лаванда та Ветівер» також з так званим «фізіологічним вигином» та витісненою назвою бренду.

Колір такий самий, як і в попереднього арома-бару, можливо, буквально ледь світліший.

Вага арома-бару – 75 г.

Запах – насичений, але дуже ніжний та розслаблюючий! Натурального ефірного масла лаванди та ветіверу. Запах мила-гелю ще деякий час відчувається на шкірі після прийняття душу, але, знову ж таки, не дуже довго.

Подобається використовувати цей арома-бар ввечері, щоб розслабитися та зняти напругу, адже аромат лаванди відомий своїми заспокійливими і розслаблюючими властивостями. Після прийняття душу з цим милком справді відчувається якесь умиротворення, гармонія, на душі стає спокійніше і хочеться спати) Виходить така-собі домашня ароматерапія з розслаблюючим ефектом. Мию арома-баром «Лаванда та Ветівер» й дитину перед сном – дитина заспокоюється й швидше засинає.

Склад. Як я вже зазначила на початку свого відгуку, склад у твердих арома-барах повністю органічний, миючу основу складають м’які ПАРи рослинного походження, активами виступають олія ши та рослинний гліцерин. Формула повністю веганська. Засоби дерматологічно протестовані та являються абсолютно безпечними як для здоров’я людини, так і для навколишнього природнього середовища.

Піняться арома-бари прекрасно! Буквально від першого обертання брусочка в вологих руках утворюється густа та об’ємна піна. Але піна не така, як від традиційних синтетично-сульфатних засобів, - вона надзвичайно ніжна, повітряна, наче кремова! Нею дуже приємно митися! Завдяки такому гарному піноутворенню розхід засобу виходить справді дуже економічним!

Змиваються легко та безпроблемно, слизької мильної плівки на шкірі після використання твердих арома-барів не залишається.

Очищують шкіру ці мило-гелі дуже ефективно, я би навіть сказала – до «скрипу» - будь-які забруднення, запахи нейтралізуються практично одразу.

Шкіру тверді арома-бари не сушать та не подразнюють, не викликають лущення, свербежу, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій зі сторони шкіри. Єдине, перших декілька хвилин після миття може відчуватись невелика стянутість шкіри, але це відчуття доволі швидко минає.

Тверді арома-бари не розкисають та не тріскаються після висихання, як багато традиційних твердих мил.

Отже, підходячи до кінця даного допису, хочу виділити такі плюси твердих арома-барів для душу Weleda:

1) повністю органічний, безпечний для здоров’я та довкілля склад засобів;

2) концентрована формула, що забезпечує дуже економне використання мило-гелів;

3) компактний формат – зручно брати з собою у поїздки, подорожі чи в спортзал;

4) неймовірні насичені аромати;

5) делікатне відношення до шкіри без сухості, подразнень чи алергічних реакцій;

6) дерматологічний контроль;

7) ретельне очищення шкірних покривів.

А мінусів особисто для себе я не виділила жодного – мені тверді арома-бари від Веледи дуже сподобались! Єдине, можливо, людям із дуже чутливим носиком аромати можуть видатися дещо надто інтенсивними...

Так, спершу було трішки непривично повертатись до миючих засобів у формі кускового мила, адже я вже давно перейшла на рідкі формули й звикла до них, але з кожним використанням ці тверді арома-бари мені все більше й більше подобаються – своїм впливом на шкіру і цими неймовірними ароматами!