O’Ostah

Weleda Shower Bar Solid Body Wash Lavander+Vetiver

Weleda Shower Bar Solid Body Wash Lavander+Vetiver

Влітку для душу я використовую найжорсткіші засоби: щітки, скраби, пілінги... І все одно не відчуваю максимальної свіжості. Тому коли побачила арома-бари, не змогла пройти повз і вирішила спробувати трохи інший спосіб очищення.

Із чудовими гелями для душу Weleda Aroma мене познайомила Євгенія 👩 (я просто закохалась у них!), тому вибір зробила на користь бренду Weleda.

Weleda Shower Bar Solid Body Wash Lavander+Vetiver
  • замінює дві пляшечки рідкого гелю;
  • у складі органічні компоненти, натуральні ефірні олійки, а формула є біорозкладною та веганською;
  • під дією пару аромат розкривається ще більше (але про це далі);
  • масло ши запобігає пересушуванню шкіри;
  • не містить агресивних ПАР;
  • дерматологічно протестовано.
  1. Від Lavander+Vetiver я очікувала не менш насиченого аромату, ніж від його рідкого родича Relax. Але ні, цього не відбулось. Дівчатка писали про шлейф, та мій ніс залишився розчарованим. Я люблю таку концентрацію, щоб заздрили сусіди)
  2. Очищення - до скрипу. Зараз це саме те, чого потребує моя жирна шкіра і душа, яка ненавидить спеку. Лущення та сухість мені не світять, тому відчуття після душу подобаються.
  3. Щодо складу. Він класний, Weleda як завжди на висоті. Зазвичай влітку мене турбують поодинокі висипи на тілі, так ось із цим баром шкіра точно стала чистішою.
  4. Бар дійсно економічний. Він не розкисає як звичайне мило, дає чудову пінку і вистачить шматка не менш ніж на місяць.

Це зберігання! У душовій брусок не залишиш, закрита мильниця - це щось застаріле і незручне. Було б набагато зручніше, якби виробник зробив петлю для підвішування/сушки бару, як це буває у аналогічних продуктах.

Моя оцінка - 7/10. Обов’язково спробую Geranium+Litsea Cubeba, бо смаку Жені я вже довіряю❤️