Weleda Shower Bar Solid Body Wash Lavander+Vetiver
Чи є різниця між арома-баром та звичайним милом?
Влітку для душу я використовую найжорсткіші засоби: щітки, скраби, пілінги... І все одно не відчуваю максимальної свіжості. Тому коли побачила арома-бари, не змогла пройти повз і вирішила спробувати трохи інший спосіб очищення.
Із чудовими гелями для душу Weleda Aroma мене познайомила Євгенія 👩 (я просто закохалась у них!), тому вибір зробила на користь бренду Weleda.
Переваги Weleda Shower Bar Solid
- замінює дві пляшечки рідкого гелю;
- у складі органічні компоненти, натуральні ефірні олійки, а формула є біорозкладною та веганською;
- під дією пару аромат розкривається ще більше (але про це далі);
- масло ши запобігає пересушуванню шкіри;
- не містить агресивних ПАР;
- дерматологічно протестовано.
Мої враження
- Від Lavander+Vetiver я очікувала не менш насиченого аромату, ніж від його рідкого родича Relax. Але ні, цього не відбулось. Дівчатка писали про шлейф, та мій ніс залишився розчарованим. Я люблю таку концентрацію, щоб заздрили сусіди)
- Очищення - до скрипу. Зараз це саме те, чого потребує моя жирна шкіра і душа, яка ненавидить спеку. Лущення та сухість мені не світять, тому відчуття після душу подобаються.
- Щодо складу. Він класний, Weleda як завжди на висоті. Зазвичай влітку мене турбують поодинокі висипи на тілі, так ось із цим баром шкіра точно стала чистішою.
- Бар дійсно економічний. Він не розкисає як звичайне мило, дає чудову пінку і вистачить шматка не менш ніж на місяць.
Але я знайшла для себе великий мінус.
Це зберігання! У душовій брусок не залишиш, закрита мильниця - це щось застаріле і незручне. Було б набагато зручніше, якби виробник зробив петлю для підвішування/сушки бару, як це буває у аналогічних продуктах.
Моя оцінка - 7/10. Обов’язково спробую Geranium+Litsea Cubeba, бо смаку Жені я вже довіряю❤️
Коментарі (0)