Yuriivna 🌸

Це підпал 🔥🍑

Це підпал 🔥🍑

Бачила різні відгуки на Mermade.Це український бренд.Мені чомусь запав в душу цей антицелюлітний скраб,захотілося придбати.Я ніколи не користувалися такими "штуками".Тому тут зіграла більше зацікавленість та моя допитливість.З цієї серії "Hot Hot Baby" ще є маска та сироватка,але я цього не купляла,придбала тільки скраб.

  • Спочатку,перше на що звернула увагу це гарне пакування,сам дизайн.Срібна фольга,а на ній кольорові переливи.
  • Є також відривна стрічка,але щось у нас з нею не заладилося.Тому коли я її відірвала,зрозуміла,що скраб так і не відкрила.Довелося скористатися ножицями.
  • Сам скраб має рожевий колір та аромат кислинки з гостротою.Запах дещо хімозний.
  • Пакування після другого разу користування і зовсім розклеїлося,гарна срібна фольга з переливимами не така вже стала презентабельна.

Як я користувалася скрабом?

  • Намочила водою шкіру проблемних ділянок
  • Нанесла скраб на вологу шкіру та масажними круговими рухами почала скрабувати.Не використовувала спеціальних щіток,нічого,крім руки)
  • Спочатку особливо нічого не відчувала,але потім почалося печіння та дуже виражена теплота на тих ділянках,де був нанесений скраб.

З чим можу порівняти ефект?

  • Задумалася з чим можу порівняти отриманий ефект від скрабу.Наче вдягнула декілька теплих штанів та стала під теплий обігрівач.Печіння на шкірі виражене,але терпимо.Реально це терпимо для мене.Думала,що побіжу раніше змивати,але ні нормально)
  • Я чекаю максимум 5-7 хвилин та йду змивати злегка теплою водою.Як я вже писала,я не купляла ані маски з цієї серії,ані сироватки.Тому змила водою та злегка промакнула рушником.Після того як змила скраб,ефект тепла огорнув мої ноги,почервоніння з'явилося,але поодиноке,воно не виражене.

Який ефект після скрабу?

Я вже користувалася скрабом 5 разів.Я вже ж таки в цій ситуації буду реалістом,хоча в дива також вірю.Проте тут,на мою думку,не буду зменьшення в об'ємі або целюліт зникне наче його і зовсім не було.Цей скраб про покращення кровообігу,про гладкість шкіри,бо вона така саме й була після скрабування.Чисто візуальний ефект є,поверхневий я би так сказала.Ще додам той факт,що у мене виражене печіння було на внутрішній поверхні стегна.Мені було цікаво спробувати цей засіб і я його спробувала. Mermade ще має багато різних засобів,тому є ще що придбати та протестувати.

Це підпал 🔥🍑