YuliHrytskoff

Все в цій пінці прекрасно, якби не її аромат…

Все в цій пінці прекрасно, якби не її аромат…

Як не крути, а інтимне здоров’я жінки розпочинається з правильної, ретельної, але, водночас, делікатної гігієни! Тому для очищення інтимних зон намагаюсь обирати засоби з максимально безпечним та натуральним складом. І перевагу надаю саме пінкам.

На цей раз вирішила спробувати Делікатну пінку для інтимної гігієни від раніше не відомого для мене українського бренду SkinLoveSpa. Користуюсь даною пінкою вже майже 2 місяці, думка про неї склалась, тому хочу розповісти про неї у своєму відгуку.

Пінка поміщена у непрозорий пластиковий флакон білого кольору, навколо якого приклеєна інформаційна етикетка про засіб від виробника.

Флакон оснащений дозатором-піноутворювачем, який, до слова, страшенно тугий, важко нажимається! Але, в принципі, працює, за 2 місяці користування пінкою не зламався.

Об’єм засобу – 150 мл.

В цілому, дизайн пінки доволі простенький, але, водночас, елегантний та дуже делікатний.

Склад пінки дуже хороший і саме він став причиною моєї купівлі даного засобу! Миючу основу складають м’які ПАР рослинного походження (ПАР із жирних кислот кокосового масла – кокамідопропілбетаїн та кокоглюкозид); а в якості активів склад пінки збагачено великою кількістю натуральних компонентів та рослинних екстрактів, а саме: екстрактами лаванди, алое вера, шавлії, ромашки; додано пантенол і алантоїн; а також інулін (пробіотик) та олігосахариди (Alpha-Glucan Oligosaccharide), що дуже корисно для інтимної мікрофлори. Є також у складі два консерванти, але вони абсолютно безпечні та не токсичні.

Радує, що у складі немає жодних потенційно небезпечних складників, як-от сульфатів, парабенів чи спирту.

Тобто склад пінки справді чудовий, я би навіть сказала – ідеальний! Якщо вірити виробнику і етикетці, звичайно… Але в даному пункті просто немає до чого придертися!

Консистенція. У флаконі злегка в’язкувата рідина, після проходження через дозатор вона набуває форми піни. Піна пружна, повітряна, дуже ніжна, довго зберігає форму та не розтікається.

Колір. Пінка білого кольору.

Запах. От запах – це єдиний (особисто для мене) мінус даної пінки. Він гурманський, солодкий, навіть дещо занадто… Я відчуваю ваніль, карамель, можливо бісквіт… Для любителів солодких гурманських ароматів такий запах припаде до душі, але я в засобах для інтимної гігієни надаю перевагу іншим запахам – свіжим, у крайньому випадку – квітковим, але не гурманським ванільним! Звичайно, в плані ольфакторного сприйняття ароматів ми всі різні, але мені запах пінки не дуже сподобався. Проте радує, що запах не стійкий, відчувається тільки в момент використання засобу, на шкірі не залишається.

Змивається пінка легко та швидко.

Використовую пінку традиційно двічі на день – вранці та ввечері, при потребі – частіше. Пінка прекрасно очищає інтимні ділянки тіла, дарує відчуття чистоти, свіжості та комфорту. Абсолютно не сушить, не викликає печіння, свербіння чи будь-яких інших дискомфортних відчуттів. Проте, якихось доглядових властивостей типу зволоження я теж не помітила – пінка просто дуже добре виконує свої очищувальні функції.

Загалом, Делікатна пінка для інтимної гігієни SkinLoveSpa має справді дуже хорошу якість – чудовий склад, до якого не придертися; ретельно, але делікатно очищує інтимні зони, не викликаючи жодного дискомфорту; але її надто солодкий аромат і не зовсім коректна робота дозатора дещо підпортили загальне враження від засобу. А так, якщо ви любите солодкі аромати в доглядовій косметиці – то сміливо рекомендую!

25 липня, 2023
YuliHrytskoff
25 липня, 2023