🪽Kate Rina🪽

Мій наркотик ! Я омегазалежна🩵

Мій наркотик ! Я омегазалежна🩵

Якось я натрапила на відео доктора Комаровського про користь Омега 3 і необхідність його прийому . Вирішила пропити курс і ось що замітила ! Після місяця використання я побачила перший результат. Він мене приємно здивував 🩵 Я пропила курс Perla Helsa Omega-3 Tuna Mind & Body Dietary Supplement ! Ще пила Perla Helsa Omega-3 Cod Wellness Complex Dietary Supplement працює не гірше першого.

Після стресу війни у мене почало страдати волосся , випадати . Так от цією омегою я зупинила волосопад . Нове волосячко росте густе 😊меньше січеться . Шкіра стала більш пружніша . Наче підсвічена з середини . Покращився настрій, стало більше енергії, нормалізувався сон ( засинаю за хвилини) . Ушла зайва вага. Я пропила курс 3 місяці. Так от не витримала і ще купила .Роблю собі зранку ритуал , гарний сніданок і після 4 капсули омеги( досить легко пʼється ) . Я пила омегу з аптеки , і маю з чим порівняти , Perla Helsa найкраща . Якщо розкусити капсулу , то вона дуже смачна . Після неї не має "рибної відрижки" і печії. Щиро раджу Омегу від Perla Helsa ❤️ Працює кращє ніж всі крема світу !

Якщо не лінь почитай інформацію нижче , або подивись ролики на ютуб Доктора Комаровського;)

Мій наркотик ! Я омегазалежна🩵

Потенційні переваги omega-3 риб'ячий жир:

Підтримка здоров'я очей

Омега-3 типу DHA є основною жирною кислотою для сітківки ока (шар тканини в задній частині ока, який сприймає світло та передає сигнали мозку, щоб ви могли бачити). DHA необхідна під час вагітності та годування груддю для підтримки здорового розвитку очей у немовляти.

Дослідження показують, що достатня кількість омега-3 допомагає знизити ризик проблем з очима, як вікова втрата центрального зору.

Поліпшення стану шкіри

Протизапальні властивості омега-3 жирних кислот є основною причиною зменшення запалень та вугрів. Крім того, необхідні поживні речовини, присутні в жирних кислотах омега-3, допомагають регулювати вироблення шкірного сала, покращують зволоження та збалансують рівень рН шкіри, тим самим зменшуючи появу прищів.

Сприяють зростанню та відновленню волосся

Омега-3 забезпечують волосся необхідними поживними речовинами, які допомагають вилікувати суху шкіру голови, що лупиться, і поліпшити її ріст. Всі ці фактори поєднуються, щоб зробити волосся дійсно м'яким, зволоженим і добре кондиціонованим. Крім того, це значно покращує блиск і робить пасма блискучими та здоровими.

Зменшення запалення

Дослідження показують, що вітаміни omega 3 відіграють важливу роль у запобіганні запаленню. Коли організм розщеплює омега 3, він використовує їх для створення протизапальних сполук та антиоксидантів. Це допомагає зменшити запалення та захищає клітини від пошкодження.

Вважається, що запалення грає роль розвитку багатьох хронічних захворювань, як-от хвороби серця, діабет, рак і артрит. Таким чином, зниження запалення може допомогти знизити ризик цих хронічних захворювань та їх симптомів.

Поліпшення здоров'я серця

Серцево-судинні захворювання є однією з основних причин смертності. Добавки омега-3 можуть допомогти покращити важливі показники здоров'я серця та знизити ризик серцево-судинних захворювань.

Омега-3 допомагають:

Підвищити «хороший» холестерин

Зменшити тригліцериди

Поліпшити артеріальний тиск

Запобігти відкладенню жиру, холестерину та кальцію в артеріях

Поліпшення роботи мозку

Омега-3 стоїть також для здорового розвитку мозку в утробі матері та ранньому віці дитини. DHA є основною жирною кислотою, яка використовується для створення клітинних мембран у мозку. І головний розвиток мозку відбувається протягом перших шести років життя.

Дослідження показують, що EPA та DHA однаково ефективні для підвищення рівня DHA у мозку. Отже, споживання достатньої кількості цих поживних речовин важливе під час вагітності та лактації, а також у дитинстві.

Допомога при аутоімунних захворюваннях

Багато аутоімунні захворювання можуть бути спровоковані або посилюватися хронічним запаленням. Зменшення запалення може допомогти контролювати симптоми та уповільнити прогресування захворювання. Запалення є частиною імунної відповіді на інфекцію, хворобу та травму.

Аутоімунні захворювання – це стани, за яких імунна система приймає здорові клітини за проблемні та атакує їх. Дослідження показують, що риб'ячий жир омега-3 може допомогти зупинити прогресування аутоімунних та запальних захворювань.

Захист від хвороби Альцгеймера

Зміни у здоров'я мозку та зниження когнітивних функцій є поширеними побічними ефектами старіння. Однак кілька досліджень показують, що омега-3 у капсулах можуть захищати здоров'я мозку під час старіння та знижувати ризик хвороби Альцгеймера.

Можуть зменшити симптоми депресії

Омега-3 в Україні також можуть захистити здоров'я мозку, знизивши ризик деяких психічних захворювань, таких як шизофренія та депресія. Дослідження 2019 року показало, що добавки omega 3 з EPA допомагають покращити симптоми депресії.

Які найкращі джерела омега-3 жирних кислот?

Риба є добрим харчовим джерелом омега-3 жирних кислот.

Намагайся їсти жирну рибу без термічної обробки з високим вмістом DHA та EPA омега-3 жирних кислот принаймні тричі на тиждень.

До них відносяться:

анчоуси

скумбрія

лосось

сардини

озерна форель

тунець

Хоча більше жирної риби є гарною ідеєю, деякі з них, ймовірно, мають високий рівень ртуті, важких металів або інших токсинів.

Риб'ячий жир з EPA та DHA у вигляді капсул є гарним варіантом для людей, які не їдять рибу або недоотримують Омега-3 з їжі.

Скільки Омега-3 потрібно отримувати щодня?

За даними GOED (Global Organization for EPA and DHA), достатнє рекомендоване споживання омега-3 в залежності від мети становить:

500 мг EPA+DHA для профілактики

700-1000 мг EPA+DHA для вагітних та годуючих

1000+ мг EPA+DHA з лікувальною метою