Сироватка The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Сироватка  The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Привіт дівчатка!

Сьогодні пишу огляд на продукт, який мене , як власницю жирного типу шкіри, не залишив байдужою. Та що там, я готова співати оди цьому продукту. Ось так відразу і відкрила усі картки 🤪

Бестселлер The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%. Неможливо втриматись щоб не розповісти вам про цей продукт. Виробник Канада, є вибір об’єму 30 або 60 мл.

Я завжди обираю пляшку більшу , адже так вигідніше. Сироватка має матове скло, як майже і усі сироватки цього бренду. Найкраще зберігати у темному місці, адже головні компоненти надзвичайно чутливі до світла.

Всередині є піпетка, якою зручно набирати сам продукт. Текстура гелеподібна.

Не містить в собі спирт, олій. Головні компоненти це цинк і ніацинамід. Не буду детально переходити до пояснень дії цих компонентів на жирну шкіру і висипання, але саме завдяки ним вона так працює.

Наношу цю сироватку під час рутини ранішньої і вечірньої, після тоніка, чи кислотного, чи навпаки, зволожуючого.

Єдине що, не можна використовувати у комплексі з вітаміном С, вони нівелюють дію одне одного.

Одразу як вона підсихає на шкірі, відчувається стягненість і трохи липкість, але я закриваю її майже завжди кремом, і це не так помітно(окрім вечора).Якщо нанести ввечері на ранок можна помітити білий «порошок». Саме це і є ніацинамід.

Сироватка ідеально підходить моїй жирній шкірі, вона підсушує якісь висипи. Регулює роботу сальних залоз, освітлює шкіру, вирівнює тон, розглажує шкіру.

Результат до мене прийшов з часом, не одразу, пройшов, напевно, місяць, як я почала бачити результат. Звісно, я користувалась не лише нею, про всі продукти я напишу згодом.

Сироватка  The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
Сироватка  The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%