M O N D ✨️

Доступний комплекс для жіночого здоров'я

Свій вибір зупинила на спортивних вітамінах для жінок BioTech.

Капсули знаходяться в оригінальній упаковці, на баночці - коди для перевірки продукту на оригінальність, а також інформація про засіб. Упаковка герметична, всередині є пакетик для усунення вологи. Баночка велика, містить 60 капсул.

Biotech, Multivitamin for Women - це вітамінно-енергетичний комплекс для покращення працездатності та підтримки загального тонусу жіночого організму, покращення загального самопочуття та зовнішнього вигляду, з урахуванням особливостей жіночої фізіології, екологічної ситуації та інтенсивного ритму життя.

Зроблено в: США

Особливості:

• Нормалізує метаболізм, регулює обмінні процеси
  • Нормалізує рівень основних гормонів
  • Сприяє відновленню після важких навантажень, як фізичного плану, так і розумових
  • Захищає кістки та суглоби
  • Надає волоссю здорового блиску, усуває ламкість нігтів.
  • Має імуномоделюючий ефект
  • Уповільнює клітинне старіння, що позитивно впливає на стан шкіри
  • Виводить токсини завдяки набору з мультиантіоксидантів.
  • Містить лютеїн та альфа-ліпоєву кислоту, які відіграють важливу роль в омолодженні тіла
  • Легко засвоюється

Пігулки рудого кольору. Дуже великі. Зазвичай не відчуваю дискомфорту при ковтанні таблеток, але в даному випадку він був. Складно їх розкушувати і жувати, ковтати цілком неможливо. Смак нейтральний, трошки специфічний.

Спосіб застосування: приймайте по дві таблетки на день під час їжі як харчову добавку. Запивати водою.

Склад відмінний, дозування також. Тому не рекомендую вживати по 2 таблетки. При нормальному способі життя та харчуванні 1 таблетки на день достатньо. Якщо вітамінів багато, це викликає низку побічних ефектів. Найкраще використовувати в середині дня, коли організм вже прокинувся і готовий засвоювати всі корисні речовини.

Таким чином, одну баночку можна поділити на два курси. Найкраще пропивати вітаміни навесні та восени, коли наш організм особливо потребує цього.

Що помітила після курсу?

- Менше сонливості, більше стресостійкості і гарний рівень гемоглобіну

Цей комплекс особливо актуальний для жінок, які ведуть активний спосіб життя, регулярно займаються спортом, а також тим, у кого обмежене споживання фруктів та овочів, або вітаміни погано засвоюються з їжі.

Комплекс BioTech показав себе добре при розумних дозах. Однак навряд чи повторюватиму його знову. Великі капсули викликають дискомфорт при вживанні.

! Якщо не довіряєте БАДам – краще здати розгорнутий аналіз вітамінів в організмі та підібрати комплекс аптечних засобів, що підходять саме вам, із вашим лікарем.

BioTech USA Multivitamin for Women