Дарина

Догляд, який я взяла з собою в одноденну поїздку

Догляд, який я взяла з собою в одноденну поїздку

Минулого тижня мені треба було з'їздити в інше місто у справах, але я не хотіла брати з собою нічого окрім маленького рюкзачка. Але пропускати догляд за собою - ні ні, ніколи, я навіть косметичку з декоративною косметикою прихопила))

Отже, мені у нагоді стали мініатюрки і пробники, які часом кладуть у подарунок до замовлень. Тож поділюсь враженнями)

1. За останній рік дуже полюбила дезодоранти Old Spice, без сполук алюмінію. Всі запахи що пробувала класні, і навіть на літо він мені чудово підходить. Рекомендасьйон ✅ https://makeup.com.ua/ua/product/78283/

2. Міцелярна водичка. Тут упаковка з-під Нівеї (https://makeup.com.ua/ua/product/119079/), але всередині міцелярка Гарніер з алое (одна з улюблених) https://makeup.com.ua/ua/product/906421/. Нівея просто жах - і пече, і змиває погано. Але упаковку я залишила)

3. Гідрофільна олія IUNIK (https://makeup.com.ua/ua/product/785875/). Її взяла аби змивати сонцезахисний крем. Оскільки порівняти з іншими гідрофілками не можу, то наче вона і ок. Але замовила собі популярну Heimish наступною.

4. Тонер Pyunkang Yul (https://makeup.com.ua/ua/product/610947/). Хороший базовий тонер, брала на пробу аби замінити Tony Moly. Цілком достойна для мене альтернатива, але Tony Moly люблю більше)

Якраз вистачило на вечір і ранок) Давайте по порядку як на фото.

1. Сироватка для сяяння шкіри Beauty Of Joseon (https://makeup.com.ua/ua/product/1152647/). У складі прополіс і ніацинамід. У мене на літо є сироватка з віт.С для цієї задачі, але я подумаю над тим аби замінити на інші інгредієнти, бо маю все ж інколи алергію на віт.С. Ця сироватка мені сподобалась і цілком ймовірно що я її куплю повнорозмірну✅ Не можу прикріпити в продукти, бо її нема в наявності.

2. Крем з пептидами Medi-Peel (https://makeup.com.ua/ua/product/941103/). Люблю пептиди цієї марки. Мала і крем, і сироватки, тож цей крем не став виключенням - подобається. Зволожує і непогано живить, ну і ясно нащо мені пептиди (боротьба зі зморшками). ✅

3. Гель для вмивання Kaine (https://makeup.com.ua/ua/product/1192544/). Тут мені важко щось сказати, бо запах бісячого мене хлорофіліпту. Оце коли в дитинстві хворієш, болить горло і кашель, а мама змушує цю бяку розсмоктувати і полоскати нею горло. Феееее. Тож навіть якщо він і добре очищає - ніколи не куплю через цей запах. ⛔

Звісно, я брала відливанти, бо це компактно) Але оскільки я спізнювалась на автобус (і таки спізнилась 😅), я вже перед виходом хапнула перше що під руку попалось. Не зовсім те що я б хотіла у той день, але шо вже попалось)) І це були:

1. Escentric Molecules Escentric 02 (https://makeup.com.ua/ua/product/138359/). Ними у поїздці я врешті і користувалась. Погода була півдня сильна спека, півдня дощило. Цей запах підходить на будь-яку погоду)

2. Zadig & Voltaire This is her. Запах люблю, але в той день він був не по настрою)) Тож не користувалась.

А ви у короткі подорожі берете з собою доглядову косметику? Якщо так, то в повнорозмірному форматі чи теж отакими мініатюрками/пробниками?