Malisa

Mizon Vita Lemon Sparkling Toner - мій літній улюбленець

Mizon Vita Lemon Sparkling Toner - мій літній улюбленець

Протягом багатьох років дуже ніжно люблю корейську косметику і взагалі корейську систему догляду.

Знаю, що бренд Mizon в самій Кореї досить не популярний і направлений на експорт, але у цієї торгової марки є дуже круті продукти, які купляю вже декілька разів. А чи стане мастхевом цей тонер - подивимось.

Mizon Vita Lemon Sparkling Toner - мій літній улюбленець

Ціна, звісно, досить відчутно в нього підскочила.

Що мен подобається - тонер поставляється в коробочці, а не самим флаконом.

Пляшечка виконана з пластику. А ще в нього зручний дозатор.

Що про нього пишуть на сайті: "Освітлювальний тонер Mizon Vita Lemon Sparkling Toner буде до душі усім, хто втомився від пігментації і веснянок, або активно бореться з першими ознаки старіння.

За умови регулярного використання засобу шкіра підтягується, насичується вітамінами і мікроелементами, зволожується і розгладжується. За допомогою  екстракту лимона поступово освітлюються пігментні плями та веснянки, зникають вікові колірні зміни.Засіб чудово бореться з першими зморшками, звужує пори, забезпечує легкий ліфтинговий ефект. Це бездоганний вибір для сухої і зневодненої шкіри."

Для мене це прям те, що лікар прописав, бо маю перші зморшки, а ще пігментні плямки, та ї розширені пори якось нікуди не ділись.

В нього приємна ТЕКСТУРА.

Бо цей тонер не водянистий, а більш гелевий, тому зручно наносити саме по корейській системі - без ватного диску, а на долоні, а потім на шкіру. Бо для мене це якась напівсиворотка. І якщо будете наносити таким самим способом, то засоби для вмивання мають очищати шкіру повністю.

Аромат....

Ну, це трохи слабке місце тонеру, бо аромат дуже хімозний, а хотілося б якогось більш натурального лимончика у віддушці.

На шкіру наноситься легко, але при моєму способі не досить економно.

Шкіра дуже швидко його поглинає. При цьому липкості майже немає, якоїсь стянутості чи інших неприємних відчуттів також.

Алергію в мене не викликав, подразнень, забитих пор - також.

Але не назову його дуже дієвим, що прям дійсно освітлює пігментні плями або щось підтягує. Хоча хтось дійсно очікує, що тонер зробить дива?

Але так - він приємний, він добре зволожує шкіру, не липне, не жирнить і т.д. Він не конфліктує з іншими засобами - можна сміливо поверх наносити СПФ, ББ -крем - не скотиться нічого.

Але чомусь моїм абсолютним улюбленцем не став, і вдруге покупку не повторю. Аромат занадто хімозний і нічого особливого... Якісний хорошист (якщо не читати склад, звісно))). Хоча на літо - саме те!

А у Мізон є крута равликова серія - обожнюю їх крем.