M O N D ✨️

Бюджетний, але не гірший

Бюджетний, але не гірший

Хочу познайомити вас із бюджетним олівцем для очей Bell.

Країна виробник: Польща.

Доставка з ЕС.

Олівці запечатані у пластиковий контейнер. У мене олівець в оновленому дизайні. Порівняно з минулим оформленням, виглядає приємно для ока, не дешево. На олівці красується сріблястий напис PROFESSIONAL EYE LINER (PENCIL), фон той самий - бардовий.

Перше, що побачила після відкриття упаковки - це слабкий ковпачок. Не дуже добре тримається. Якщо носити не в косметичці – може бути суттєвим недоліком.

Кориневий колір нагадує молочний шоколад. Хороша альтернатива заїждженим чорним відтінкам.

Аромату немає. Олівець механічний, стандартний об'єм. Зручно, що не треба точити. Сам по собі не ламається. Грифель товстий.

Текстура приємна для шкіри, не суха. На чутливій шкірі очей не відчувається. Тушувати його складно, швидко стирається. Також, іноді відбивається на повіках.

Стійкість бажає кращого: тримається до 5 годин. Для мене це нормально, якщо говорити про легкий повсякденний макіяж. Не потрібно щоразу використовувати сильно діючі засоби демакіяжу очей.

Олівець використовую для промальовування тонких ліній між віями, результат подобається. Якщо хочеться більш стійкого макіяжу - варто віддати перевагу лайнерам та підводкам кращої якості.

Як для своєї категорії олівець нормально себе показав. Зручний у використанні, виправдовує очікування (якщо, звичайно, не завищувати їх).

Bell Professional Eye Liner

Бюджетний, але не гірший
Бюджетний, але не гірший
Бюджетний, але не гірший