Оліч

Moschino Toy Boy

Moschino Toy Boy

Я не планувала купувати цього ведмедика, бо білий та рожевий мене якось не зацікавили, та не викликали бажання користуватися. Тож я думала що і тут буде щось не те.

Але так сталося, що у мене опинилася мініатюрка на 5 мл, і моєму хлопцеві вони сподобались, хоча він взяагалі не любить користуватися парфумами, бо його більшість з них дратує та душить.

Тож він вперше вподобав якийсь парфум і сам навіть став ії наносити, хоча зазвичай перед виходом я за ним бігаю, щоб бризнути шось на нього 😂 Єдиний мінус, що нема розпилювача і наносити треба намазом, а це не зручно.

Moschino Toy Boy

Щодо аромату - він як і інші медведики, не важкий, не гучний (хоча тут складно сказати, бо можлио з розпилювачем було б по іншому), але знаходячись поряд я чую аромат. Стійкість - кілька годин.

Хороший універсальний вариант та на кожну пору, вважаю більше підходить молодим чоловікам, але думаю що інколи і на себе буду наносити).

Коли дійшло діло до того, щоб описати чим же все ж таки пахне цей медведик, я зрозуміла що навіть не знаю як це зробити) Аромат квітково-деревинний, трошки солодкий. Я не люблю троянду, але тут вона не така важка, як іноді буває. Чесно кажучі, у мене промайнула асоціація зі старенькими парфумами DSQUARED2 WOOD, були такі в квадратних флаконах з дерев'яними елементами, можливо хтось знає. Я чула їх дуже давно не впевнена, що асоціація правильна, але чогось згадалися саме вони. Якщо чули, або знаєте такі, напишіть чи схожі вони вам?))

Чую багато дерева, трошки з перчинкою, ніжними квітами. Аромат досить швидко затихає і близько до шкіри ще додається легкі чисті мускуси.

Раджу до затесту, якщо ви в пошуках такого трохи маскулінного аромату. Ну або якщо ваш чоловік не любить важкі аромати)