Nata_Po

Одна з найперших та найбільш бажаних палеток свого часу)

Одна з найперших та найбільш бажаних палеток свого часу)

Декілька років тому ця палетка була у всіх на слуху, про неї говорили, писали, користувались і рекомендували, оскільки вона доволі універсальна, нюдова, проста у користуванні за порівняно невеликі кошти.

У палетці 12 відтінків, тим не менш, вона достатньо компактна і ще навіть має в собі спонжик з пензликом, якими в принципі за потреби можна користуватись)

Пластик цілком звичайний, який, на жаль, може замусолюватись, на ньому видно подряпини, тому палетка втрачає з часом свій торговий вигляд.

Я нею не користувалась дуже активно, тим не менш подряпини є, і їх немало)

Тут 12 базових відтінків, але різних текстур:

  • 5 абсолютно матових
  • 6 сатинових
  • 1 матовий, але з ледь-ледь видимим сатиновим переливом.

Глянувши на відітнки, тут є все, що потрібно. Можна зробити і базові щоденні, і вечірні, і смокі. І додати золота, бронзичи цікавих коричневих сатинів. Тому це класно. Окрім того, тут є, як теплі відтінки, так і холодні, що неймовірно круто.

Тут 9,6г продукту, тобто на 1 рефіл ми отримуємо - 0,8г - не дуже багато, але нормально.

Як виявилось, тіні трошки крихкі. Вони в мене не падали, я їх з собою не возила, але чорний відтінок чомусь почав кришитись.

Як завжди наробила багато фото під різними кутами світла)

В принципі всі відтінки переносяться доволі непогано, але це не якась ектрапігментація, але це і добре, оскільки вона не є проблемною в користуванні, особливо, якщо мова йде за новачків, які лише знайомляться з тінями. Матові дуже приємні, атласні, сяючі відтінки сухуваті, але непогано переносяться і не осипаються, що приємно.

Тіні пилять і це навіть видно по самій палетці, я її ще витирала перед фотографуванням, але все одно крихти є. Для мене на сьогоднішній день це все ще базова палітра з непоганими тінями. Але, маючи купу інших, базових в тому числі, я нею користуюсь доволі рідко. Але треба собі її нагадати та все ж довикористовувати на щодень, бо вона достатньо зручна і безпроблемна в користуванні.

Тому, чи можу я її рекомендувати? Так, 100%, це хороша базова палітра, особливо для людей, які лише починають знайомитись зі світом тіней) Або, хто полюбляє нюдові щоденні макіяжі у бежево-коричневих тонах.