Alina Litva

Маска Opium 7.3 від DSD de Luxe

Маска Opium 7.3 від DSD de Luxe

Серед усіх продуктів DSD лінія Opium найуніверсальніша. Підходить практично всім, особливо тим, у кого волосся тонке, є тенденція до випадіння. Opium має антиандрогенний ефект завдяки вмісту екстракту карликової пальми, ефективно стимулює ріст завдяки ніацинаміду, екстракту плаценти, маку, кофеїну, аденозину. У бренда навіть є результати лазерної скануючої мікрометрії, які підтверджують збільшення товщини волосини.

Маска містить комбінацію рослинних екстрактів і поживних речовин, що відновлюють блиск і структуру волосся. Рекомендований час витримки на волоссі 10-15 хвилин, але краще тримати довше.

Шампунь у мене на повторі, а ось маску взяла пізніше... і даремно)) На моєму волоссі вона робить все, що мені потрібно: ущільнює, дає блиск і гладкість. Можна наносити на шкіру голови - абсолютно не жирнить і не позбавляє об'єму. Маска відмінно розподіляється, моє волосся миттєво її "з'їдає". Через це виходить велика витрата, але ефект того вартий.

Не впевнена, що шампуня й маски буде достатньо для вирішення проблеми випадіння, але на гребінці стало залишатися значно менше волосся.

Нагадаю, пост про шампунь Opium тут:

https://club.makeup.com.ua/post/2781/