Вікторія

Дуже бюджетна пілінг-скатка із дуже смачним запахом ананасу

В літку не варто використовувати агресивні активи, але ж шкіру обличчя оновити хочеться. Саме тому я вирішила спробувати цю бюджету скатку від Eveline

Офіційно це ензимний скраб-гомаж. Чого його так називали? 😁

Абразивних частинок тут взагалі немає. Принаймні не відчувається. Для мене це плюс, бо скраби на шкірі обличчя я не використовую. Ензимні пудри- інша справа.

У складі заявлені ензими ананасу та фруктові Ана-кислоти. Це комбо має відлущувати стару шкіру та сприяти її відновленню.

Також наявність Д-пантенолу та мигдального масла має зволожувати шкіру.

Подивимося, що ж там всередині.

Упаковка в цілому зручна, маленька 75мл. Запривається добре, стоїть, не тече.

В ній густий гель жовтоватого кольору і цей запах... Не скажу, що я прям якась фанатка ананасу, але тут дуже приємний запах. Пахне літом і коктейлями біля басейну 🍹🌴

Наносимо гель. Багато його не треба, бо не буде кататися. Наносити треба на суху шкіру, на вологій не катається (я перевірила дослідним шляхом).

Починаємо цей гель розтирати по шкірі масажними рухами. Гель починається скатуватися і за собою забирає відмерлі клітини шкіри. Довго не тримаємо, бо воно підсихає і вже погано відпадає від обличчя. Змиваємо водою і маємо свіжу, оновлену шкіру. Не пече, не красніє, не сушить, дуже делікатно відлущує, . І запах ананасу всюди

Мені гель сподобався, катається меньше, ніж його корейські колеги, дуже делікатний. За таку ціну, можна сміливо брати в якості ароматизатора ванної кімнати зі смаком ананасу 🍍🍍🍍