Vikulyk

Не такий, як всі

Не такий, як всі

Чому спочатку я не полюбила цей флюїд.

Почну з того, що шкіра в мене зараз активно оновлюється від використання третиноїну 😍, присутні подекуди лущення і він дещо їх підкреслює, впринципі, як і більшість подібних засобів. Також маю доволі широкі пори на крилах носа і кремчик туди забивається. Я прискіпуюсь і розглядаю свою шкіру в зеркалі в зумі, але розумію, що зустрічні люди так сильно не будуть розгляди ваші пори.)

Не полюбивши до кінця своє відображення, я все ж ризикнула піти на вулицю, але повернувшись за декілька годин, побачила, що крем всівся і пори виглядають уже нормально.

Важливо наносити легкий шар.

Ще одна помилка була, що я нанесла забагато і структура шкіри виглядала нерівномірною, але наступного разу підійшла більш акуратно з тонкого шару і в мене почалась любов до флюїду.

Не такий, як всі
Не такий, як всі
Не такий, як всі
Не такий, як всі

Мій відтінок-20, цього разу я не, як всі, і він мені підійшов, бо маю теплий підтон шкіри.

Вигляд і відчуття на шкірі

  • Добре маскує недоліки
  • Шкіра шовковиста і дуже приємна на дотик, не пересушена.
  • У нього практично матовий фініш, але все ж присутнє якесь природнє сяйво, шкіра не наглухо матова.
  • Найбільший для мене плюс: крем не відчувається на шкірі, він такий комфортний і легкий. Я можу дуже довго носити його зранку до самої ночі і в мене немає відчуття обтяження, буває хочеться пошвидше змити макіяж, а тут просто забуваєш, що є косметика на обличчі.
  • Не викликає висипань і забитих пор.
  • Тішить присутність спф30, на перших місцях знаходяться фізичні захисні фільтри. Тай взагалі склад чудовий, 90% з натуральних компонентів (заявляє виробник).
  • Стійкість теж приємно вражає

Ось вам ще фото мого задоволеного личка з цим флюїдом)

Висновок

Не дивлячись, на те, що флюїд спочатку викликав у мене не дуже приємні враження, бо не красиво підкреслював пори, інші приємні моменти вагомо переважили і оце природнє сяйво все ж робить красиву шкіру загалом, тепер рука до нього так і тягнеться, адже він дуже-дуже комфортний, я в захваті.

І звичайно дякую за такий чудовий бокс наповнений дерматокосметикою Pharmaceris, я знайшла для себе і інші класні продукти)