saybeautyk

Рожевий мейк: туторіал

Рожевий мейк: туторіал

Вчора був настрій "дівчинка-дівчинка-лялечка", тому ловіть перевтілення😌

Тон у мене Wonder Match, який наношу спонжем. Консилер під очі - теж eveline, люблю його. Поза кадром припудрююсь, точково маскую недоліки консилером LCF (найулюбленіший для цього) і переміщуюсь у більш вдале місце 🤣

Підложкою у мене слугувала помада Maybelline Vinyl Ink #20 Соу. Наношу пальчиком прихлопуючими рухами і обережно "впечатую".

Потім беру палетку хайлайтерів Glambee і зверху пензлем так само припечатую рожевий відтінок.

Після цього обережно промальовую міжвійку каялом від ламель #406 (темно-коричневий), трохи заходячи на повіку. Залишки тушую пензлем - обожнюю форму "бочонок" і використовую його для всього) Виходить така собі мʼяка обводка.

Фарбую вії (тут можна побачити, як я щіткою тикнула собі в око🤣)

Попередньо зволожуємо губки бальзам PawPaw.

В якості хайлайтеру беру ту ж саму палетку Glambee та великим пензлем для пудри змішую всі три відтінки.

Румʼяна у мене в даному мейку LN Pro #1, тестувала їх вперше. У мене є вся колекція, яку мені подарувала моя люба подружка Оля - дякую 🩷 обовʼязково поділюсь своїми враженнями.

Контур по класиці - румʼяна Lamel #404.

Я не використовувала олівець для контуру, бо забула, що в мене є схожий колір🤣 фарбую губи тим самим відтінком #20 Соу Vinyl Ink. Помада нереальна, стійка і в той же час комфортна 🩷

Вирішила, що цього разу не буду додатково видаляти брови і залишу їх максимально природними - тому просто вкладаю гелем Lamel.

Готово, ви - красуня!

Одягаю легкий рожевий шифоновий комбінезон, бежеві лофери та іду з коханим на вечерю їсти вишневий хачапурі🍒

Дякую, що додивились до кінця🩷