Alina_Demchenko

Mermade Night In Paris : десь я це вже чула)))

Mermade Night In Paris : десь я це вже чула)))
Mermade Night In Paris : десь я це вже чула)))
Mermade Night In Paris : десь я це вже чула)))

Що ж, це другий відгук про парфумовані гелі та лосьйони для душу від бренду Mermade.

Данний аромат є у вигляді парфуму ( у двух форматах - 3мл та 50мл) , у вигляді лосйьону ( в трьох форматах - 50мл, 100мл та 200мл) та гель для душу (50мл, 100мл та 200мл).

На цей раз в нас аромат зі спокусливою назвою Night In Paris. Не буду приховувати - це мій фаворит. Ці засоби мають спокусливу ноту вишні, мигдалю , які огортають своїм теплом та солодким ароматом. Як і з іншою моєю парою, тут не все так просто. Вони трошки відрізняються один від одного.

Але знаєте, я вже до цього чула цей аромат, і тому можу відразу сказати на що він схож. Тому фанатам TOM FORD LOST CHERRY - РЕКОМЕНДУЮ))) Так, це не 100% схожа версія, але на 90% доволі схожа.

(Я вирішила прибрати інтригу з цього допису і ви вже взнаєте чого очікувати)

Mermade Night In Paris : десь я це вже чула)))
Mermade Night In Paris : десь я це вже чула)))
Mermade Night In Paris : десь я це вже чула)))

Так як я візуал, то хочу розповісти що відкривається перед моїми очима, коли я протестувала цей гель для душу. Бренд говорить про те що аромат перенесе нас до романтичного Парижу. Але я людина специфічна і чомусь в моїй голові - я бачу квіти сакури, відчуваю прохолодний вітер на своєму обличчі, але сижу у затишній ковдрі і дивлюсь на гору Фурзіямі. Так, гель для душу переносить мене до Японії.

Він зі старту більш кислий, відчувається слива. Аромат насичений, заповнює ванну кімнату.

Засіб добре очищує шкіру, але не пересушує її. Це плюс.

Нажаль аромат не залишається на шкірі, хоча було б не погано. Текстура, властивості - такі ж як і у першого гелю що я протестувала.

Особливо хочу сказати що мені цей формат дуже зручний, бо його легко взяти з собою у подорож.

Аромат мені дуже подобається і я в захваті від нього.

8/10

Якщо гель для душу, мені відкрив картину Японських мотивів, то лосьон - дав мені інший образ. Так як в данном засобі більше відчуваються солодкі ноти , то ось він - і переносить мене до Франції. Я відчуваю себе на побаченні, з келихом в оточенні букетів з солодкою трояндою. Саме у данному форматі - аромат все більше і більше нагадує популярний Lost Cherry. Тож фанатам данного аромату він 100% сподобається. Мені так точно.

Що до текстури : вона дуже рядка, прям ковзає по тілу. Як я вже говорила, через це засіб доволі економічний, але не сильно зволожує шкіру. Він більше для створення настрою) Аромат доволі довго залишається на шкірі, має шлейф.

Шкіра м'яка, але для людей з сухим типом - не дуже сподобається.

Головна прикраса данного засобу - аромат, тому кому цей критерій більш важливий, засіб дуже сподобається.

9/10