Lily♥️

Культовий аромат Givenchy Hot Couture у новому дизайні, що змінилося?

Культовий аромат  Givenchy Hot Couture у новому дизайні, що змінилося?

Givenchy переосмислив свої культові аромати, у тому числі Hot Couture EDP та версія EDT, з новим вишуканим флаконом, що символізує стиль Maison.Нагадуючи смак Юбера де Живанші до чистоти, він викликає автентичну розкіш, породжену талантом дизайнера до високої моди.

Сьогодні розповім саме про туалетну версію, бо парфумовану я добре знаю, хоча в новому дизайні ще не тестувала, а так як ще й літо взяла собі на затест відливант туалетної у новому форматі.

  • Отож Hot Couture Eau de Toilette – Ця туалетна вода для жінок шанує жіноче тіло в тому ж дусі, що й творіння високої моди.
  • Hot Couture Eau de Toilette був випущений в 2000.
  • Hot Couture Eau de Toilette був створений парфумером Alberto Morillas і Jacques Cavallier.

Початкова версія мала наступні ноти: Верхні ноти: Бергамот і м Амалфі; ноти серця: Малина, Спеції, Полуниця, Магнолія, Троянда і Тубероза; ноти бази: Ветивер, Амбра і Мускус.

Hot Couture Eau de Toilette відкривається іскристими нотами малини. У серці розкривається квітковий букет магнолійного акорду, а весь аромат піднесено романтичними та свіжими нотами троянди дамаської, зібраної в Болгарії та Туреччині.

ОЛЬФАКТОРНІ НОТИ

Квітково-фруктовий

- Верхні ноти: акорд малини

- Ноти серця: акорд магнолії

- Базові ноти: есенція троянди дамаської з Болгарії та Туреччини

Тепер аромат дійсно значно простіший, немає димку, є малинка і відчувається троянда, приємний, я можливо взяла би і повний обʼєм, треба все-таки більше часу. Проте звичайно хто звик до старого аромату, то здивується) Проте сьогодні багато брендів змінюють склаж аромату) це вже постійна практика, як на мене)