YuliHrytskoff

Гранатовий баттер для тіла відновлювальний Weleda Regenerating Body Buttter

Гранатовий баттер для тіла відновлювальний Weleda Regenerating Body Buttter

Кожна жінка прекрасна у будь-якому віці! Це незаперечний факт! А як довели вчені – розквіт жіночої привабливості припадає на 30-річний вік. Але й саме з цього віку розпочинаються перші процеси старіння – це зумовлено сповільненням синтезу колагену (приблизно на 1% щорічно!) й гіалуронової кислоти, які потрібні для підтримання щільності й пружності шкіри, при цьому, швидкість відновлення клітин поступово знижується. Окрім того, шалений ритм життя, стреси, не завжди здоровий та правильний спосіб життя та харчування ще більше пришвидшують процеси старіння…

…Коли я досягла віку 35-ти років, я сприйняла це як певний рубіж! Переломний момент між юністю і зрілістю… І з сумом помітила, що деякі вікові зміни все активніше починають з’являтися не тільки на шкірі обличчя, але й на шкірі тіла. Сухість, лущення, відчуття стягнутості, підвищення чутливості – ці моменти турбували мене й раніше, але тепер до них добавились менша щільність і пружність шкіри. І якщо в 20 років справитися із сухістю шкіри тіла допомагав звичайний зволожувальний крем навіть із категорії масс маркету, то в у віці 35+ такий номер вже не проходить! Тому я почала піклуватися про шкіру тіла не менш ретельно, ніж за шкірою обличчя, приділяючи особливу увагу засобам та процедурам з ефектом омолодження.

Взагалі, мій щоденний догляд за шкірою тіла базується на трьох основних «китах» - очищення м’якими, не агресивними засобами (сюди ж віднесу скрабування/пілінг – 1 раз на тиждень – для оновлення клітин епідермісу); захист – обов’язкове використання сонцезахисних кремів на відкриті ділянки тіла; і основна процедура – зволоження – намагаюсь щоденно після вечірнього душу наносити якісний зволожувальний/живильний крем для тіла. При чому, зволоженню я приділяю найбільше уваги і вважаю це основою основ збереження молодості і краси шкіри! Звичайно, крем для тіла, при цьому, використовую з максимально натуральним складом і великою кількістю активів в ньому.

Не так давно мій улюблений швейцарський бренд натуральної косметики Weleda випустив новинку – Відновлюючий гранатовий баттер для тіла, який має ультраефективну формулу з великою кількістю активів, що відновлюють клітини завдяки своєму антиоксидантному ефекту, який клінічно підтверджений дослідженнями фармацевтичного концерну Веледа. Звичайно, я була б не я, якби не спробувала цей засіб! Тому про свої враження про баттер хочу більш детально розповісти у даному відгуку.

Гранатовий баттер для тіла відновлювальний Weleda Regenerating Body Buttter

Що і говорити, вся продукція бреду Weleda завжди виглядає максимально презентабельно! І гранатовий баттер для тіла – не виключення! Засіб приїхав до мене запакованим у красиву картонну коробочку, дизайн якої витриманий в загальній концепції бренду. На бічних стінках коробки – повна і дуже детальна інформація про засіб від виробника. Всередині коробочки знаходиться безпосередньо сама баночка із баттером для тіла.

Тара (баночка), в яку розфасований баттер, виготовлена із доволі грубого (міцного) напівзатемненого скла зеленого кольору. Баночка важка, але дуже елегантно оформлена! Відразу видно, що продукт належить до люксового сегменту!

Закривається баночка білою пластиковою кришечкою, під якою знаходилась фольгована захисна мембрана. До слова, я дуже люблю, коли флакони/баночки із кремами мають таку захисну фольгу – по-перше, це гарантія контролю першого відкриття, по-друге, захист засобу від проникнення у нього бактерій і, по-третє, захист самої тари від забруднення.

Об’єм баттера – 150 мл. На перший погляд, цього видається малувато, але повірте, засіб використовується ну дуууже економно! Тому навіть такої кількості продукту вистачить надовго, що сповна компенсує його вартість.

Найперше, звичайно, трошки розповім про формулу та склад гранатового баттера від Веледи. Склад повністю натуральний і безпечний для здоров’я. При цьому, активами виступають такі компоненти:

· екстракт гранату та олія насіння гранату – місять велику частку поліфенолів, тому стимулюють природне оновлення клітин та процес регенерації шкіри, активно протидіють передчасному старінню шкіри шляхом боротьби з вільними радикалами;

· екстракт центелли азіатської, - активізує синтез колагену і, як результат, ефективно підвищує еластичність шкіри;

· органічне масло ши і сафлорова олія - підтримують шкірний бар’єр і допомагають утримувати вологу в шкірі.

Помимо вказаних активних компонентів, до складу баттеру також входять органічне масло какао, олія плодів оливи, молочна кислота, гліцерин та інші корисні для нашої шкіри складові.

Важливим є й момент, що склад баттеру є абсолютно веганським та не тестується на тваринах.

Консистенція. Вона чудова! Щільна, густа, наче збиті вершки, але, водночас, легка і не надто жирна!

Колір – жовтувато-кремовий, схожий на справжнє вершкове масло.

Запах – яскравий, виразний, в загальному стилі продукції Weleda. При чому, аромат крему розкривається окремими нотами протягом всього часу перебування на шкірі. У самій баночці баттер мені пахне гранатовими карамельками – дуже смачно та приємно! При нанесенні на шкіру починає проявлятися яскравий цитрусовий аромат, потім – трішки деревних нот, а в кінці – запах трав і ефірних олій… Аромат дуже натуральний, виразний, але не нав’язливий. Досить довго залишається на шкірі – годинки 3 я його відчуваю точно!

Перш ніж розповідати про результат від застосування баттера, скажу декілька слів про свою шкіру тіла, щоб було зрозуміліше, з чим йому довелось працювати) А вона у мене доволі суха, часто лущиться (інколи навіть при достатньому зволоженні – в першу чергу це стосується холодного періоду року), доволі чутлива, якщо догляд не підходить – можуть з’явитися висипання/алергічні реакції. А останнім часом я помітила вже й значно меншу пружність і еластичність шкіри…

Взагалі, виробник рекомендує застосовувати даний баттер двічі на день – вранці та ввечері. Але зараз, поки ще тепло, мені достатньо одного разу на добу, думаю, в опалювальний період перейду таки на дворазове нанесення. Наношу баттер на все тіло після вечірнього душу, поки шкіра ще злегка волога – при такому способі нанесення засіб проявляє кращу ефективність. Незважаючи на свою густу маслянисту текстуру, при контакті зі шкірою баттер наче підтаює, стаючи практично невагомим і дуже легко розприділяється по шкірі.

Ще на початку свого відгуку я згадувала, що баттер дуже економно використовується! Наприклад, мені достатньо буквально малесеньку горошинку на всю руку! А для цілої ноги – беру таку кількість крему, що дорівнює, приблизно, розміру невеликого горіха фундука.

Поглинається баттер дуже швидко – максимум до десяти хвилин. При цьому, ані плівки, ані відчуття липкості не залишає. Легеньке відчуття жирності ось цих 5-10 хвилин після нанесення присутнє, але зникає воно дуже швидко.

Одягатися можна практично одразу після нанесення баттера на шкіру – плям на одязі він не залишає.

Тепер щодо ефективності. Після використання баттера шкіра робиться не просто зволоженою, а наживленою - дуже ніжною, гладкою та бархатистою на дотик неначе оксамит! Буквально після декількох нанесень у мене пропали всі лущення, непогано вирівнявся рельєф шкіри. А головний бонус – шкіра справді стала більш еластичною та пружною! Також подобається наносити баттер на сухі ділянки шкіри – руки, лікті, коліна та стопи – шкіра на них робиться дуже м'якою та доглянутою!

Помітила від баттеру й накопичувальний ефект – чим регулярніше я ним користуюсь, тим краще починає виглядати моя шкіра! Звичайно, такою як у 18 чи 20 років шкіра у 35-ти річному віці не стане, але правильний догляд з використанням високоякісної косметики, режим дня, фізична активність та здорове харчування таки творять дива та цілком і повністю здатні значно сповільнити природні процеси старіння, на довгі роки зберігши молодість та красу шкіри!

Плавно підходячи до завершення свого відгуку, коротко хочу виділити основні плюси Відновлюючого гранатового баттера для тіла Weleda:

1) повністю натуральний, абсолютно безпечний, дерматологічно протестований склад з великою кількістю активних компонентів;

2) запобігає передчасному старінню шкіри завдяки антиоксидантній дії активів складу;

3) забезпечує інтенсивне зволоження та живлення шкіри;

4) зміцнює шкіру та покращує її еластичність і пружність;

5) ніжна, надзвичайно приємна вершкова текстура, що підтаює при контакті зі шкірою;

6) легко розприділяється по шкірі, швидко вбирається, не залишаючи липкості, плівки чи жирності;

7) має приємний натуральний аромат;

8) не тестується на тваринах.

Тому, якщо ви шукаєте справді якісний догляд за шкірою тіла, який би містив високоефективні формули з антиоксидантами, вітамінами та компонентами, що підвищують пружність шкіри та допомагають зберегти красу та молодість шкіри тіла, дуже рекомендую звернути увагу саме на Відновлюючий гранатовий баттер для тіла від швейцарський бренду натуральної косметики Weleda - я впевнена, що про покупку ви не пошкодуєте, бо я від нього в захваті, а догодити мені ой як не просто!😉