ЩО В МОЇЙ ЛІТНІЙ КОСМЕТИЧЦІ:Lancome, Shyseido, Kiko, Pupa, Givenchy, Ecotools, Lancaster та інші
Зібрала лише найулюбленіше 💔
Я вже неодноразово повторювала, що не дуже люблю експеременту з продуктами косметики, якщо вони мені запали в душу і повністю влаштовують) Хоча звичайно, як і всім дівчаткам хочеться спробувати інколи щось нове, або додати якоїсь "мімішки"))) От і вмене цього літа дещо новеньке припало до серця!
Отож про косметичку: сама літня косметичка моя невелика але дуже зручна і улюблена,хоча маю їх багато))) Купувала давно але стильно виглядає і зараз, виконана з деніму, а в середині котонова) Її мені повністю вистачає, щоб вмістити усе необхідне.
ОТОЖ МОЯ ЛІТНЯ КОСМЕТИЧКА ЗІБРАЛА
18 ПРОДУКТІВ, які я дуже люблю:
- СОНЦЕЗАХИСТ
- ТОНУЮЧИЙ ФЛЮЇД
- ПЕНЗЛИКИ ДЛЯ МЕЙКУ
- РУМʼЯНА
- БРОНЗАТОР
- ХАЙЛАЙТЕР
- ОЛІВЕЦЬ ДЛЯ ОЧЕЙ
- ТІНІ -БЛИСКІТКИ
- КОРЕКТОР ДЛЯ БРІВ
- ТІНІ -ПУДРА ДЛЯ БРІВ
- ТУШ ДЛЯ ВІЙ
- ОЛІВЕЦЬ ДЛЯ ГУБ
- СТІК-ТІНТ ДЛЯ ГУБ
- КРЕМ ДЛЯ РУК
- МАТУЮЧІ СЕРВЕТКИ
- САНІТАЙЗЕР
- БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ ( забула додати на фото)
- ТЕРМАЛЬНА ВОДА ( це у всіх сумочках де можна)
Зрозумілоооо, що це не для кожного дня) але, але отак , щоб мені вистачило на літо на всі випадки: це мій максимум)
ТІНІ, неперевершений блиск і сяючий настрій
Раніше ніколи їх не зустрічала, але це дуже класна річ: мій відтінок GOLD
Не осипаються, дуже ніжне мерехтіння, відразу додть для вечірнього літнього образу якоїсь родзинки) наношу просто на прозору повіку) +туш, на губи блиск і вуаля)
А яка твоя косметичка? ( P.S. Може запропонувати для Make Up такий челендж?)дівчатка, думаю Вам би сподобалось) Бо мені так точно було би цікаво заглянути у ваші бʼюті косметички літа))😎
Коментарі (0)