Anna_feerie

Літній макіяж в морських кольорах

Літній макіяж в морських кольорах
Літній макіяж в морських кольорах
Літній макіяж в морських кольорах
Літній макіяж в морських кольорах

Надихнувшись дописом Маргарити Хаіт про стиль mermaid core, я вирішила зробити макіяж, трохи адаптувавши тренд під реальне життя.

Для ефекту сяючої шкіри взяла тональний Enough Collagen (відтінок 13) + білий аджастер Bielenda. Наношу вологим б'юті-блендером, покриття виходить дуже легким, натуральним та з необхідним мені глоу ефектом 🤗.

Синього або рожевого хайлайтера в моєму арсеналі немає, тому мені допомогла улюблена палетка Estee Lauder by Violette (сяючі рум'яшки взяла з неї ж).

Брови трішки зачісала тушшю від Holika Holika, попередньо прибравши залишки продукту для максимально натурального ефекту.

Найцікавіше - очі. Тут моя внутрішня сорока лікувала, адже стиль русалоньки не обмежує нас у використанні спарклів та дуохромів. Спочатку я скористалася базою під тіні Nyx High Definition, потім на всі повіки на нанесла коричневий відтінок з палетки Lamel Moonrise (це для того, щоб блискітки виглядали яскравіше). Потім на базу для глітерів Nyx Glitter Primer салатовий та золотавий з палетки Lamel Secret Santa. Обов'язково пророблюю зону нижніх повік, щоб підкреслити та збільшити очі (коричневий+бронзовий відтінки). Туш взяла зелену, щоб максимально підкреслити основний тон макіяжу 😍.

Вийшов доволі легкий, свіжий та по-літньому яскравий макіяж, який нагадує мені кольори прозорих хвиль рідного Азову ❤️.