Аджастер Hean Brightener of Foundation Colour

Аджастер Hean Brightener of Foundation Colour

Уявіть ситуацію:

Влітку ти купила супер-дорогий тональний засіб темного відтінку, під твою розкішну засмагу. А коли настала зима - ти плачеш, бо не можеш користуватися тим тональним - тобі не підходить колір, він має бути світлішим. Літо не скоро, в тонального є термін придатності, а витрачених на нього грошей шкода.

Що робити? Не викидати ж добро? Звичайно НІ!

Вирішити проблему просто! Можна придбати таку штучку - АДЖАСТЕР.

Аджастер - це пігмент, який не змінює властивості тону, а впливає лише на його колір. Цей продукт можна змішати з вашим тоном, або консилером.

Тобто, якщо ви знайшли ідеальний тональний по властивостям (текстура, фініш, формат), але в лінійці немає підходящого відтінку - такий тональний можна змішати з аджастером в потрібній пропорції і тональний буде ідеальним на 100%. Аджастер не змінює консистенцію і перекриваючі властивості нональних засобів, але здатний висвітлити їх на 2-3 тони. Особливо це актуально для продуктів, що окислюються.

Hean Brightener of Foundation Colour представляє собою продукт щільної кремової текстури білого кольору. Запаху не має.

Об"єм продукту - 20 мл.

Цей аджастер дозволяє отримати проміжні відтінки тональних засобів.

Це геніальна розробка для порятунку тональних засобів.

Спосіб застосування: змішати декілька крапель освітлювача з тональним кремом, у такій пропорції, щоб отримати ідеальний відтінок для вашого обличчя. Ця пропорція є індивідуальною для кожного тону шкіри і тонального засобу.

Приклад застосування я показала на відео нижче. Моя задача - зробити світлішим тональний крем Enough 8 Peptide, який зараз мені темний. Для цього змішую тон з аджастером і отримую необхідний відтінок. На відео добре видно як змінюється колір тонального засобу. На фото - зверху тональний крем, знизу - тон+аджастер.

У результаті - отримуємо світліший тональний.

Я б не назвала розхід продукту маленьким, але все залежить від того, накскільки потрібно висвітлити тональний.

Якщо змішати білий аджастер з тональною основою, ми отримаємо висвітлення жовтого тонального, але жовтий підтон в тональному засобі залишиться. Зміниться тільки насиченість цього жовтого підтону - його стане менш помітно. Ця формула буде вдалою для дівчат з дуже світлою світлою шкірою і теплим підтоном шкіри.

Я результатом задоволена. Тепер не потрібно купувати купу тональних засобів в пошуку свого відтінку, адже можна зробити його самостійно!

Також у Hean є подібні основи під макіяж, які роблять тон темнішим або змінюють його підтон (коричневий, оливковий, сірий).

Аджастер Hean Brightener of Foundation Colour