alena.rosee

Крем з тонуючим ефектом Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass

Крем з тонуючим ефектом Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass

Якось в мене був повнорозмір цього крему і я була повністю їм задоволена, а так як крем занадто повільно витрачається, частину крему прийшлось викинути (довго був відкритим), згодом в мене з'явилась мініатюра (дякуючи бьюті боксикам) і я згадала як любила цей крем, але чи то нова формула, чи що, з'явились нюанси у використанні.

Сам крем - це СС крем на зеленій основі, коли в основній базі є повно тонуючих капсул різних відтінків і при нанесенні вони утворюють нормальний нейтральний світло-бежевий тон.

Крем має в складі екстракт Центелли азіатської, яка має заспокоючі доя шкіри , властивості , та СПФ 22 (оксид цинку та діоксид титану).

Засіб усуває почервоніння та надає шкірі однородного натурального кольору.

Тобто, якщо вам потрібно вирівняти тон - це майже ідеальний засіб. Особливо круто виглядає здалеку, як Фотошоп. Та якщо придивитись , можна знайти недосконалості продукту.

Мінуси:

- чи то в мене нова мініатюра така, чи змінилась формула, але крем іноді почав викликати прищі. Я довго думала, що може це не він , але ні, то він. Хоча змиваю його як і треба для азіатських тонуючих засобів.

- і ця, і попередня баночки , саме мінус для мене - може підсушувати. В теплий період в мене шкіра нормальна , в осінньо-зимовий - може бути трошки сухою, то крем її ще більше висушить. Або під крем треба наносити ще зволожуючий крем , тоді вже цей крем, але такий пиріг мені не дуже.

Якщо у вас є шелушинки - він іх підкреслить.

Крем підстраюється десь за 3-5 хвилин, можна йому допомогти праймером чи спреем для обличчя.

Хоч і крем мега популярний , але для мене не ідеальний , нову баночку брати не планую , але якщо ви хочете спробувати, то краще почати з мініатюрки чи пробніка, що б побачити як саме які крем веде себе на вашій шкірі 💚

На фото (не знаю як видно, бо якість втрачається на фото), після нанесення видно як крем підкреслює все на шкірі (і це шкіра руки в мене не суха зовсім).