Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Як я мріяла про ці помади! Мені не вдалося отримати подарунковий бокс, коли був перший розіграш. Але удача на моєму боці - випав другий шанс, і бокс з цими помадами у мене.
Пройшло вже досить багато часу мого тестування цих помад і я можу поділитися своїм враженням про них.
Дякую Мейкап та Мейбелін за можливість тестування!
В боксі було представлено 4 відтінки помад
- 10 - Lippy
- 15 - Peachy
- 20 - Coy
- 50 - Wicked
Дівчата вже викладали свотчі цих помад та фото на губах. Але мені було дуже цікаво, чи підійдуть ці відтінки саме мені.
Приняла для себе рішення - буду тестувати помади з повним макіяжем.
Протестувавши всі відтінки, можу зазначити спільні для них характеристики:
- Помада має стильне пакування, гарна важка упаковка, колір якої відповідає кольору помади.
- У кожному флаконі є кулька (я так думаю, що то кулька) яка змішує помаду у тубі. Перед кожним нанесенням помаду потрібно струсити. Тільки після струшування флакона, перед нанесенням, помада буде стійко триматися на губах і матиме глянцевий блиск.
- Аплікатор дуже зручний, забезпечує точне нанесення помади на губи. Я жодного разу не використовувала олівець для губ при нанесенні цих помад. І макіяж губ вийшов акуратним.
- Консистенція приємна, щільна
- Аромат помади просто чудовий - пахне шоколадними цукерками. Аромат ненав"язливий, швидко зникає.
- Помади дійсно стійкі, перенесуть перекус і каву. Якщо не їсти чогось надто жирного (чебуреки, борщ), то помада чудово витримає зранку до вечора.
- Одразу після нанесення може відбиватися на зубах - за цим потрібно слідкувати
- Помади мають глянцевий фініш. І цей фініш залишається до зняття макіяжу губ, якщо помада на місці.
- Після нанесення помади губи дуже липнуть. Але, на мою думку, ця липкість і дає глянець.
- Пігментація помад чудова. Кольори дуже насичені. При нанесенні помади не полосять. В 1 шар можна досягти повного перекриття поверхні губ. Насичений колір залишається до кінця носіння помади.
- Всі помади додають губам об"єму
- Демакіяж потрібно робити засобами з маслами, наприклад гідрофільною олією
Вцілому, можу сказати, що я дуже задоволена цими помадами. У підбірці є більш нюдові відтінки, які підійдуть на кожен день - це №15 та №20. Та більш насичені відтінки, які будуть чудовим доповненням до вечірнього образу - це №10 та №50.
Нижче додаю фото відтінків під різним освітленням.
Відтінок 10 - Lippy
Насичений цегляно-червоний відтінок. Доволі темний.
15 - Peachy
Нюдовий, ніжно-персиковий відтінок. Теплий, але в ньому немає рижини.
20 - Coy
Холодний рожево-ліловий відтінок.
50 - Wicked
Королівський холодний червоний відтінок з малиновим підтоном. Моя перша червона помада - я просто в захваті!
Коментарі (0)