YuliHrytskoff

Той рідкісний випадок, коли якість значно перевищує ціну!

Той рідкісний випадок, коли якість значно перевищує ціну!

Ніколи б не повірила, що крем для рук за +/- 30 грн. може мати дійсно хорошу якість, якщо б не купила й не спробувала його сама!) Я приємно здивована якістю та ефективністю Крему для рук "Друга шкіра 3 в 1" для екстремально сухої шкіри від Зеленої Аптеки, тому хочу розповісти про нього у даному відгуку.

Той рідкісний випадок, коли якість значно перевищує ціну!

Крем розфасований у напівм’яку тубу, дизайн якої витриманий у загальному стилі продукції ТМ «Зелена Аптека». На обороті – детальна інформація про засіб від виробника.

Закривається тюбик кришечкою, що закручується, вона ж дозволяє зберігати крем у вертикальному положенні.

Під кришечкою була захисна фольгована мембрана.

Дозатор виконаний у формі маленького отвору на горловині туби – завдяки цьому дозувати крем зручно, з туби крем у кришечку не витікає.

Об’єм крему – 100 мл.

Склад, як для такого бюджетного крему, досить навіть непоганий! До нього входять достатньо велика кількість корисних для шкіри натуральних компонентів, в тому числі масла – олія ши, кокосова, обліпихова олії, олія макадамії, а також пантенол, гліцерин та навіть кератин. Є у складі, звичайно ж, і синтетичні компоненти, в принципі, вони безпечні, окрім одного – бутил феніл метилпропіональ – дана речовина заборонена для використання в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі через її здатність бути репротоксином, викликати чутливість шкіри та алергічні реакції. Але, забігаючи наперед, скажу, що крем у мене не викликав жодних негативних реакцій, навіть незважаючи на те, що шкіра у мене доволі чутлива.

Консистенція крему легенька, дещо рідкувата – більше нагадує молочко, аніж крем. Текстура однорідна, не розшаровується.

Колір – світло-жовтий.

Запах – приємний, ненав’язливий. Спершу мені нагадав запах дитячих кремів типу «Червона шапочка», «Антошка» і т.д. – не знаю, чи зараз вони є у продажі, але колись вказані креми були дуже популярними) Але от на самій шкірі вже більше проявляються фруктові нотки, чітко відчувається обліпиха.

Завдяки ніжній, злегка рідкуватій консистенції крем легко наноситься та розприділяється по шкірі, буквально скользить по ній.

Поглинається швидко, не залишаючи ні липкості, ні плівки. Єдине, перших декілька хвилин після нанесення крему відчувається деяка жирність, проте це відчуття доволі швидко минає і вже за декілька хвилин можна приступати до праці руками. Тому крем підходить як для денного, так і нічного використання.

Ну і щодо ефективності. У мене шкіра рук проблемна – суха, часто з’являються лущення, тріщинки і навіть ранки (особливо при контакті з побутовою хімією, в опалювальний сезон і навіть якщо помити руки дешевим рідким милом…). Проте в теплий період року стан шкіри рук покращується, сухість стає вже не такою вираженою. Тому зараз крем для мене ефективний – гарно зволожує (при чому, зволоження істинне, а не чисто косметичне, яке змивається при першому ж митті рук з милом – як буває від багатьох інших кремів для рук із категорії масс-маркету), шкіра після використання гладенька, приємна на дотик. Крем знімає лущення і стягнутість шкіри. Коли наношу крем на шкіру рук на ніч – зранку шкіра виглядає просто чудово! Вона стає не просто зволоженою, а наживленою! Серед кремів із масс-маркету вперше зустрічаю продукт із настільки хорошим впливом на шкіру!

Також використовую даний крем і для інших схильних до сухості ділянок тіла – лікті, стопи. Це допомагає зберегти шкіру на вказаних ділянках у хорошому доглянутому вигляді.

Проте, для зимового періоду дії від крему мені буде недостатньо, підійде тільки для використання на протязі дня, а на ніч треба буде наносити більш поживний крем.

Підсумовуючи, хочу сказати, що Крем для рук "Друга шкіра 3 в 1" для екстремально сухої шкіри Зелена Аптека справді ефективний – гарно зволожує шкіру, має приємний аромат, швидко поглинається, не залишаючи плівки, липкості, чи жирності. Але й панацеєю не являється – для дуже сухої, потрісканої чи травмованої шкіри буди заслабким! Хоча, за свою ціну – крем топчик!