Елена

MAREVE Vernal Vibe

MAREVE Vernal Vibe

Вітаю 👋

Ось тут https://club.makeup.com.ua/post/9927/ я вже ділилася своїми враженнями, коли почала активно тестувати аромат. Тоді я була неприємно здивована MAREVE Vernal Vibe. Але пройшов час, я робила різні підходи до парфуму і мені є що сказати.

С початку нагадаю, що парфумерія то дуже суб'єктивна річ, тому не ображайтеся, якщо полюбляєте даний аромат ) Я буду розповідати суто про власні враження.

MAREVE Vernal Vibe
MAREVE Vernal Vibe

Скільки б підходів я до нього не робила, все не те. Нічого не мінялося, доки не прийшла спека. Я навіть чекала її, бо мені здавалося, що саме в спеку може щось змінитись. Так і сталося.

Саме спека "викрутила" фруктові ноти на старті максимально. Вони стали соковиті та більш цікаві. Навіть з'явилась схожість з Chanel Chance Eau Tendre. Така, віддалена схожість. І от якби парфум й надалі так звучав, було б добре. Та соковиті фрукти зникають і на їх місце приходить щось порошкове. Саме та структура, яка мені не подобається. Так, вона сприймається краще, ніж у прохолоду. Та все одно у мене залишились питання до композиції.

Питала оточуючих, що вони відчувають. В принципі, людям подобається. Відносять до категорії "щось приємне". Але виділяють якусь ноту, яка вибивається. Що то за нота, не знаю. Може хвоя? Але вона дає відчуття, що музикант фальшивить. Тому збиває з пантелику.

І ще, з такою гарною пірамідою де є бузок, жасмин, диня, ірис, не відчувається нічого з цього 🤷🏻‍♀️ Якась абстрактна композиція. Ні, я люблю коли аромат звучить монолітно. Але це просто, плоско і не цікаво.

При всьому цьому аромат залишається зі мною. Подарувати я його не можу, тому буду носити сама. Інколи. У дуже спекотні дні.

Доречі, тримається він на моїй шкірі 2-3 години. Тому, поливатися можна від душі. І хоча я не відношуся до тих, хто робить багато пшиків на себе, але тут у мене буде виняток.

Нажаль, дива не сталося. Але ми більш-менш притерлися одне до одного. На дружбу я не розраховую, та інколи можна буде "поспілкуватися". Хоча б заважати не буде.

Маю побажання до бренду MAREVE створити пробники ароматів. Або хоча б тревел-версію по 8-10 мл. Щоб обирати аромат не наосліп, опираючись лише на піраміду, а мати нагоду тестувати. Думаю, багато хто з дівчат з радістю б протестували основну лінійку ароматів, та обрали б для себе саме те, що сподобалось саме їм.