Anna_feerie

Маска, до якої я повертаюсь знову і знову

Маска, до якої я повертаюсь знову і знову
Маска, до якої я повертаюсь знову і знову

Сьогодні хочу поговорити про свій улюблений протеїновий засіб La'dor Eco Hydro LPP Treatment - буквально мій мастхев останні півроку!).

Не дивлячись на те, що в моєму арсеналі завжди є кілька бальзамів/масок/кондиціонерів, але саме без цього продукту моє волосся починає сумувати.

В складі олії, жирні спирти та протеїни (все, що треба для боротьби з сухістю та ламкістю 🤗).

Продукт доволі насичений, тому зараз мені достатньо використовувати його раз на тиждень, щоб не переобтяжити пасма. А ще він врятував мою шевелюру після не дуже вдалого експерименту з одним популярним корейським шампунем)).

Я наношу невеличку кількість маски на вимите волосся, розподіляю до самих кінчиків і розплутую волосся спочатку руками, а потім розчіскою Tangle Teezer. Залишаю на 5-10 хвилин, періодично жамкаючи задля формування хвильок та спіральок з кучериків)).

Потім прибираю зайву вологу мікрофібровим рушником-тюрбаном і через 10 хвилин знімаю тюрбан та сушу (зараз волосся сохне швидко, тому природнім способом, а з осені до весни - обов'язково фен з дифузором).

Мені La'dor Eco Hydro Lpp однозначно підходить і допомагає балансувати зволоження волосся та насичення його протеїнами 😍.

P.S. Буду вдячна за ваші рекомендації улюблених бальзамів/масок без силіконів та не за всі гроші світу))).