Маска, до якої я повертаюсь знову і знову
Сьогодні хочу поговорити про свій улюблений протеїновий засіб La'dor Eco Hydro LPP Treatment - буквально мій мастхев останні півроку!).
Не дивлячись на те, що в моєму арсеналі завжди є кілька бальзамів/масок/кондиціонерів, але саме без цього продукту моє волосся починає сумувати.
Це дуже поживна та насичена маска, мені достатньо невеликої кількості на всю довжину (якщо розпрямити кучері, то моє волосся доходить майже до талії).
В складі олії, жирні спирти та протеїни (все, що треба для боротьби з сухістю та ламкістю 🤗).
Продукт доволі насичений, тому зараз мені достатньо використовувати його раз на тиждень, щоб не переобтяжити пасма. А ще він врятував мою шевелюру після не дуже вдалого експерименту з одним популярним корейським шампунем)).
Я наношу невеличку кількість маски на вимите волосся, розподіляю до самих кінчиків і розплутую волосся спочатку руками, а потім розчіскою Tangle Teezer. Залишаю на 5-10 хвилин, періодично жамкаючи задля формування хвильок та спіральок з кучериків)).
Далі стандартна рутина: лівін (незмивний крем або звичайний бальзам без силіконів) та стайлінг (гель або пінка).
Потім прибираю зайву вологу мікрофібровим рушником-тюрбаном і через 10 хвилин знімаю тюрбан та сушу (зараз волосся сохне швидко, тому природнім способом, а з осені до весни - обов'язково фен з дифузором).
Мені La'dor Eco Hydro Lpp однозначно підходить і допомагає балансувати зволоження волосся та насичення його протеїнами 😍.
P.S. Буду вдячна за ваші рекомендації улюблених бальзамів/масок без силіконів та не за всі гроші світу))).
Коментарі (0)