Надія nhutei

Скажіть, що це не банально

Скажіть, що це не банально

Я зовсім не встигаю останнім часом переглядати стрічку, хоча ви пишите про цікаві продукти! А челендж з косплеєм - то взагалі був підпал!

Проте останній місяць я зайнята тим, що пробую себе... у б'юті блоґерстві. Все, можете закочувати очі і гортати вниз до рекомендації тону, якщо вам це не цікаво 😂 Для інших ще трошки порозписую про це рішення.

Після того, як я долучилася до клубу і почала писати свої об'ємні дописи, чоловік сказав, що мені за це мають платити. І тут я задумалась. А якщо мені знімати відео в ютуб? Це ж те саме (спойлер: нічого подібного😅), тільки платять за перегляди. Але до того, я пройшла курс макіяжу для себе від нашої відомої експертки Маргарити Хаіт. Потім придивлялася до всіх рекомендацій, які тут пишуть дівчата. А ось сьогодні бачу, що блоґерка з ютубу, яку я постійно дивлюсь, Лада Холі долучилася до нас. Ну, якщо це не знак написати про себе, то що тоді взагалі ті знаки?!)

І от я створила канал. Для кого? Та для таких, як я, але тільки півроку назад) Тобто, для початківців. Мої відео на каналі ще не вийшли і почнуть з'являтися щосуботи. Там я сиджу така поважна з поганим мікрофоном і з дверною ручкою на фоні, оглядаю уроки макіяжу для початківців, повторюю їх і роблю висновки чому раніше у мене нічого не вдавалось .😆😆😆 Насправді, якщо не сприймати мої відео серйозно, то з них можна добряче посміятися.

Поки я розбираюсь що до чого у тому двіжі з соц.мережами, я все ж планую продовжувати постити сюди звичайні свої лонгріди. Але, можливо, вам тепер буде цікавіше читати про огляди уроків макіяжу? Не всі ж бо дивляться ютуб, чи сидять в інсті.

Зрештою, ви - мої найперші читачі, що визнали мої дописи корисними і цікавими, завдяки вам я зважилась на крок із блоґом, тому саме ваша думка мені дуже важлива.😘

А от і рекомендація тону, як бонус за прочитане. За його вибір (а саме відтінок 09) мене похвалила викладачка курсу макіяжу для себе. Тон рідкий, краще розподіляється за допомогою б'юті-блендера, але пензликом можна зробити щільніше покриття. З часом адаптується під шкіру, не западає у пори, навіть без бази. Єдиний мінус - хоч він і підходить саме комбінованому/жирному типу, все ж з часом шкіра нормально так блищить, тому пудра зверху - обов'язковий етап.