Oli Seagull

Аналог гелю з алое

Аналог гелю з алое

Я ніколи не була фанатом гелю алое від холіка, але мені потрібен був якийсь схожий гель для використовування після гоління. Зацікавив саме бамбук. Що ж він з себе представляє ?

Склад більш-менш нормальний. Якщо коротко, купа рослинних екстрактів+ консерванти і звісно на першому місці чорний китайський бамбук.

Phyllostachys Nigra Extract*(99%), Betaine, Butylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Cananga Odorata Flower Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Madecassoside, Polysorbate 20, Carbomer, Water, Glycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Potassium Hydroxide, Fragrance

Гель має типову для цих гелів консистенцію і трав'янистий аромат.

Він повинен усувати подразнення, зменшувати почервоніння та прибирати дискомфортні відчуття. Прям все що мені потрібно від нього )

Зазвичай після гоління, на ногах я маю відчуття свербіжу, невеликі почервоніння через декілька годин і білі луски сухої шкіри. Наносила я його через пару хвилин після процедури в два шари, бо після першого разу ноги "з'їли" його просто за секунди. Справився він чудово!

Ноги стали бархатні і зволоженні. Білі луски зникли, свербіж пройшов, а почервонінь так і не з'явилось💚